Quantcast

Kauniečiai vėl gali eiti į „Lauką“: prie Soboro atsiveria vasariška miesto erdvė

  • Teksto dydis:

Pastaraisiais metais atgijusioje ir iš naujo pamiltoje Nepriklausomybės aikštėje, Kaune, vasaros proga vartus vėl atveria „Laukas“.

Šalia Soboro, įspūdingame Mykolo Žilinsko dailės galerijos kieme, įsikūrusi erdvė pasitinka kauniečius su intriguojančia vasariška programa ir atsinaujinusiu maisto meniu: prie naktinio klubo „Lizdas“ kuruojamos erdvės prisijungs Lietuvoje gerai žinomo restorano „Meat Lovers“ virtuvės šefai.

Mykolo Žilinsko dailės galerijos kiemas bei laiptai žmonėmis užsipildys jau šį savaitgalį. Šeštadienį čia vyks tradiciniu tapęs klubo „Lizdas“ vakarėlis po atviru dangumi – „Lizdo išvyka“: čia pasirodys vieni mylimiausių klubo didžėjų, vyks sportinės varžybos ir kitos „lauko“ pramogos. Sekmadienį dieną bus mėginama aprengti garsiąją nuogo „Žmogus“ skulptūrą. Čia pat, po ja, vyks kruopščiai atrinktų vintažinių rūbų turgelis, kurį organizuos „Furono Futuro“.

Pramogų į lauką išėjusiems kauniečiams „Laukas“ žada siūlyti visą vasarą. Čia vyks komikų „stand-up“ pasirodymai – tarp jų ir tokie vardai kaip Olegas Šurajevas ar Henry Match. Savo koncertus jau pažadėjo surengti grupės Solo ansamblis ir BA.

Bus ir įkvepiančių žinių sesijų: „Lauko“ erdvėje reguliariai vyks konferencijų „TEDx“ organizuojami pranešimai „salon“, o vakarais bus galima stebėti kiną po atviru dangumi.

Užteks sėdėti namie – jau šį penktadienį vasariško miesto erdvė „Laukas“ kviečia pajusti gyvą Kauno pulsą, ir taip kasdien, nuo vidurdienio.

Daugiau informacijos feisbuko paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Runkeliukams

Runkeliukams portretas
Kam tą metalinį žmogų kankinti,patys persirenginėkite bobomis o meno nelieskite,nenusipelnėte.

o kiek

o kiek  portretas
murziu prisirinko i kruva

Anonimas

Anonimas portretas
SIŪLAU PIZDINT Į DAINŲ SLĖNĮ IR SALĄ
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių