Quantcast

Kaune koncertavęs „Limp Bizkit“ lyderis šlovina V. Putiną

  • Teksto dydis:

Dėl tokios garsaus humoristo Pauliaus Ambrazevičiaus savijautos kalta mėgstama jo paauglystės grupė „Limp Bizkit“, jos vokalistas Fredas Durstas ir jo pasisakymai 2015 metais, praneša LNK žinių tarnyba.

Tuomet visame pasaulyje garsios amerikiečių grupės vokalistas šlovino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, pavadindamas jį žmogumi, turinčiu aiškius moralės principus. Atlikėjas taip pat išreiškė norą gauti Rusijos pilietybę, o Kryme kurti televizijos laidas ir prisidėti prie Rusijos bei Krymo gerovės.

Garsus komikas prieš 11 metų lankėsi grupės koncerte Vilniuje, tačiau šiandien jį boikotuoja, kaip ir būrys kitų garsių Lietuvos žmonių, nors kitomis aplinkybėmis būtų ėjęs.

„Aš nenoriu savo pinigais remti žmogaus, kuris šlovina Rusijos dabartinį režimą", - sakė P. Ambrazevičius.

2015 metais „Limp Bizkit“ lyderiui buvo uždrausta penkeriems metams įvažiuoti į Ukrainą. O Ambrazevičius buvo vienas pirmųjų, kurie viešojoje erdvėje paskelbus kad „Limp Bizkit“ atvyks į Lietuvą, prabilo apie jų lyderio pareiškimus.

„Aš stengiuosi palaikyti Ukrainos kovą, ir jos siekį turėti visą Ukrainą, kokia ji buvo. Buvo keista, kad žmonės nežino, kad Durstas yra vatnikas“, - teigė P. Ambrazevičius.

Į paauglystėje mėgtos grupės koncertą norėjo eiti ir Seimo narė Aušrinė Armonaitė. Sužinojusi, kad prieš kelerius metus amerikietis šlovino Kremliaus rėžimą, šios minties atsisakė.

„Jeigu skleidžiama propaganda, melas, neteisybė, gal reikėtų nepalaikyti“, - sakė A.Armonaitė.

Užsienio reikalų ministerija žada stebėti situaciją ir, esant reikalui, imtis veiksmų.

„Jeigu tai eis toliau ir lozungais, kvietimais, tada būtų pagrindas imtis priemonių“, - sakė Užsienio reikalų viceministras Neris Germanas

Kai kuriems rusų atlikėjams yra uždrausti atvykti į Lietuvą, tačiau, skirtingai nei jie, „Limp Bizkit“ lyderis palaikyti Krymo aneksiją ir Kremliaus režimą esą gali tiesiog dėl neišmanymo, mano Seimo narys Laurynas Kasčiūnas.

„Su vakariečiais reikėtų rafinuočiau, su švietimu, parodant pavyzdžius, kad jie nebebūtų tais naudingais idiotais, tai būtų rafinuotesnis dalykas ir protingesnis“, - aiškino jis.

Į Lietuvą „Limp Bizkit“ atvežę organizatoriai iš Latvijos aiškina, kad garsių žmonių raginimai koncertą boikotuoti - konkurentų provokacijos: „Kodėl čia, Lietuvoje, toks nacionalizmas?  Mums juokinga. Tiesą kalbant, Rygoje, Latvijoje, tokių nesąmonių gyvenime nebuvo, kad žmonės apkalbėtų artistus, kurie atvažiuoja, kurie kalba apie V.Putiną“.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kro

Kro portretas
Diena, kai mire Limpa Biskvit. Su tokiais pasisakymais sloves negaus, o tik meskos paslauga sau atliks. Ir esu laimingas, kad nepirkau bilieto ir neremiau mazai zinancio popso daininko. Nuo siol ir jis keliauja i popso kategorija. RIP Biskvit.

As

As  portretas
Ciaupkites nusibodo patriotai

zaibas

zaibas portretas
priedurniui reiktu pagyventi Rusijoj, tuomet suprastu potologysko melagio afioras ir uzsakytss zmogzudystes, tokia mano nuomone.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių