Quantcast

Kaune – D. Čižausko atminimui skirtas koncertas

  • Teksto dydis:

Balandžio 1 d. vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko Donato Čižausko atminimui skirtas koncertas.

Metų pradžioje mirusio dainininko D. Čižausko atminimui skirtame koncerte velionio dainas atliko gausi jo scenos kolegų kompanija: Karolis Akulavičius, Donatas Balvočius, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Marijonas Mikutavičius, Vaidas Baumila, „Žemaitukai“, Renata ir Deivis Norvilai, Irūna ir Marius Jampolskis, Česlovas Gabalis, Dainotas Varnas, Liepa Norkevičienė, „Patruliai“, „Džentelmenai“, „Sare Roma“.

Visi bilietai į šį koncertą buvo akimirksniu išpirkti.

Renginį organizavo Arūnas Valinskas drauge su ilgamečiu grupės „Du Donatai“ muzikiniu prodiuseriu Ž. Žvaguliu ir „Zuzi Muzika“.

E. Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mus visus sukrėtė netikėtas Donato išėjimas. Jis buvo ryškus talentas, turėjo daugybę gerbėjų, kurie jo klausė ir mylėjo. Šioje bejėgystėje nusprendėme padaryti tai, ką galime ir ką pats Donatas labiausia mėgo – dainuoti. Išgirdę apie planus surengti jam skirtą atminimo koncertą, kuriame skambėtų Donato kurtos dainos, jo scenos kolegos nedvejodami apsisprendė prisidėti, dalis jų net atšaukė tądien suplanuotus savo koncertus“, – teigė A. Valinskas.

Į koncertą atvyko ir D. Čižausko artimieji. Koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos D. Čižausko šeimai – žmonai Ievai ir dukrelei Atėnei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Labai ačiū Arūnai už nuostabiai suorganizuotą koncertą a.a.Donato garbei paminėti ir visiems dainininkams atlikusiems jo dainas.Ačiū,kad transliuosit šį koncertą per Velykų antrą dieną.Gražių Velykų švenčių gerb.Valinskų šeimai!!!

to jo

to jo portretas
Tai skirkit,organizuokit,o jis paliko maža dukrą ar Kaip?kurjo draugai?kas jums draudžia ką organizuoti?ir ką čia lygini apie dviratuką pezalus su nuostabia kūryba

kaip sakė ...

kaip  sakė ... portretas
P. Cvirkos romano herojus ,,graborius'' Frankas Krukas : mirtis - geriausias biznis !
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių