Quantcast

Kaune atgyja aktyvios pramogos: kviečia žaisti boulingą ir biliardą

  • Teksto dydis:

Šalyje atšaukus karantiną, Kaune ir vėl veikia didžiausia pramogų vieta – "Strike House" boulingas ir biliardas. Prekybos centre "Mega" įsikūręs laisvalaikio klubas turi net dvylika boulingo takelių ir šešis naujus biliardo stalus, kurie vilioja pramogauti ir nebesėdėti namuose.

"Strike House" pažada ir toliau užtikrinti klientų saugumą, dezinfekuoti visus paviršius, ventiliuoti patalpas, todėl lankytojai galės drąsiai pramogauti. Apie iššūkius po karantino, šio boulingo ir biliardo išskirtinumą bei puikius vasaros pasiūlymus kalbamės su "Strike House" vadovu Kęstučiu Gudausku.

– Dėl karantino nedirbote beveik tris mėnesius. Su kokiais iššūkiais susidūrėte, kai pagaliau gavote leidimą atsidaryti?

– Pirmiausia tai labai apsidžiaugėme, kad pagaliau galėsime atsidaryti ir mes, atrodo, kad praėjo visa amžinybė, kol nedirbome. Kai pagaliau gavome leidimą, reikėjo išspręsti nemažai dalykų, tačiau iššūkiais to nepavadinčiau. Kartu su komanda nutarėme, kad ir atšaukus karantiną mes toliau dezinfekuosime patalpas, boulingo kamuolius, biliardo lazdas ir kitus paviršius, kadangi mums labai svarbus mūsų lankytojų saugumas. Džiaugiuosi, kad kartu dirba labai gera komanda. Todėl galiu drąsiai pasakyti, kad mūsų lankytojai gali jaustis saugūs ir vėl grįžti žaisti boulingą bei biliardą.

­Patikima: bou­lin­go ­ir ­bi­liar­do­ na­muo­se­ „Stri­ke­Hou­se“­ siūloma ­ko­ky­biš­ka ­šių ­žaidi­mų ­įran­ga.

– Kaip manote, ar šalyje atšaukus karantiną žmonės išsiilgę pramogų? Ar vis dar yra atsargūs?

– Man atrodo, kad nemažai žmonių yra gana atsargūs. Žinoma, valstybėje vis dar paskelbta ekstremali situacija, tačiau susirgimų skaičius Lietuvoje yra minimalus, todėl skatinčiau žmones nebesėdėti namuose ir prisiminti pramogas. Lankytojų prieš karantiną pas mus tikrai buvo daugiau, tačiau ir dabar jau pradeda skambinti, klausinėti, ar dirbame, rezervuoti takelius. Ypač dėl gimtadienių ir kitų renginių, kurie "Strike House" boulingo ir biliardo klube yra labai populiarūs. Tikiuosi, kad greitai, ypač esant prastesniems orams, boulingas ir vėl bus pilnas lankytojų.

– Kaune šiuo metu dirba keli boulingai ir biliardo klubai. Ką naujo ar išskirtinio siūlote savo klientams?

– Visų pirma iš kitų klubų išsiskiriame naujais biliardo stalais ir biliardo įranga. Nemažai į tai investavome, kadangi mums labai svarbi kokybė. Nenorėjome pirkti senos ar dėvėtos įrangos, nes ji ir atrodo negražiai, ir žaidimo kokybei kenkia. Tas pats ir su boulingo kamuoliais, takais bei bateliais. Kamuoliai nauji, žaidimo bateliai – taip pat, boulingo takeliai restauruoti ir atnaujinti. Kaunui labai reikėjo naujo, modernaus ir šiuolaikiško boulingo bei biliardo klubo. Visa tai galite rasti pas mus. Antra, kuo išsiskiriame iš kitų boulingo klubų, – tai maistas.

Skanu: iš ­kitų ­boulingo ­klubų ­„Strike­House“­ išsiskiria­ geru­ karštu ­maistu­ ir užkandžiais.

– Daugeliui boulingas turbūt asocijuojasi su alumi ir kepta duona. Kaip yra pas jus?

– "Strike House" galite rasti ir alaus, ir keptos duonos, kuri, beje, labai skani. Tačiau iš kitų boulingo klubų mes išsiskiriame geru karštu maistu ir užkandžiais. Aš pats jau seniai žaidžiu boulingą ir esu pastebėjęs tą problemą, kad boulingo ir biliardo klubuose maistas dažniausiai prastas. Todėl dar prieš atidarymą buvo nutarta, kad mes orientuosimės į kokybišką ir skanų maistą. "Strike House" galite sukirsti ir picą, ir lašišos kepsnį ar šonkauliukų. Mūsų virtuvės šefas pasistengs, kad pavalgytumėte kaip tikrame restorane.

– Dabar – ne boulingo ar biliardo, kaip ir visų kitų vidaus pramogų, sezonas. Kuo vasarą viliojate savo lankytojus?

– Tiesa, boulingo ir biliardo sezonas yra šaltasis metų periodas. Tačiau žinote, kokia ta lietuviška vasara... Todėl nemažai lankytojų tikimės ir šiuo metų laiku, ypač subjurus orams. O prieš kelias dienas kaip tik paskelbėme puikų pasiūlymą: visą vasarą "Strike House" švenčiantiems gimtadienį dovanos 30 proc. nuolaidą boulingui ir biliardui bei 10 proc. nuolaidą baro sąskaitai. Manau, tai tikrai gera tiek vaikų, tiek suaugusiųjų gimtadienių idėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių