Quantcast

„Kaunas talent“ konkurse – ir žinomi veidai

  • Teksto dydis:

Šiandien prasideda prestižinis konkursas „Kaunas talent“. Tarp dalyvių - ir dainininkė Neringa Šiaudikytė bei televizijos projekte „Lietuvos balsas“ išgarsėjusi Aistė Tomkevičiūtė. Jos pasirodys vyriausiųjų grupėje 12 ir 13 numeriais. 

„Dvyliktą dieną esu gimusi. Tikiu, kad šis skaičius man bus sėkmingas“, - po prestižinio tarptautinio konkurso „Kaunas talent“ burtų traukimo ceremonijos VDU Didžiojoje salėje sakė N. Šiaudikytė.

Ji dėl pagrindinio atlikėjų varžytuvių prizo susigrums su beveik keturiasdešimt konkurentų iš trijų amžiaus grupių – pagal konkurso taisykles į „Grand Prix“ pretenduoja visi solistai.

„Mums matematikos mokytojas mokykloje visada sakydavo, kad trylika yra laimingas skaičius. Prisimenu jo žodžius ir tikiu tuo!“, - sakė A.Tomkevičiūtė.

Šiandien prasidedančiame „Kaunas talent“ renkamas geriausias ansamblis. Rytoj ir poryt prieš žiuri komisiją, konkurso dalyviams ketvirtadienio vakarą VDU salėje surengusią koncertą, stos solistai. Jie suskirstyti į tris amžiaus grupes, kuriose yra iki 14 dalyvių.

„Norinčiųjų dalyvauti „Kaunas talent“ buvo daugiau nei 100, bet po audio atrankos maždaug pusei kandidatų pateikėme neigiamus atsakymus“, - sakė „Kaunas talent“ direktorė Onutė Žukienė.

Solistai konkurse iš viso atkils po tris dainas: vieną – gimtąja, o dvi – pasirinkta.

Finalinis koncertas ir nugalėtojų apdovanojimas vyks „Žalgirio“ arenoje lapkričio 23 d.

Per penkiolika metų „Kaunas talent“ yra dalyvavę keli tūkstančiai dainininkų iš 40 valstybių. Šįmet į konkursą atvyko 20 – ies šalių atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Nesuprantu, yra daug puikių dalyvių, bet rašo apie dvi. Net juokinga - jokio objektyvumo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių