Quantcast

Karališkoje šeimoje dirbusi kaunietė: šeichai lietuvių niekada neveda

  • Teksto dydis:

34-erių Lilija Baltramiejūnaitė žurnalistus pasitinka pandemijos metu Kaune įkurtoje savo įmonėje. Moterys čia atvyksta išgirsti nesenti padėsiančių grožio paslapčių, įsigyti prabangių ir Lietuvoje iki šiol nematytų grožio priemonių, pasinaudoti sumaniais bei biologinį amžių akimirksniu galinčiais identifikuoti aparatais.

Lilija tik neseniai įleido šaknis tėvynėje. Anksčiau ji keletą metų dirbo Saudo Arabijos karališkosios šeimos kosmetologe ir tikina, kad šis darbas jai suteikė labai tvirtą gyvenimo pagrindą. Vos pusantrų metų ir ji jau galėjo įsigyti savo namus bei dar šiek tiek, kad sukauptų pakankamai investicijų verslo pradžiai.

Ką reiškia dirbti karališkajai šeimai bei rūpintis princų ir princesių sveikata bei grožiu? Tai tik nuolatinės kelionės po pasaulį bei gyvenimas rūmuose? „Ne tik tai. Tai ir labai griežtos taisyklės bei neribotos darbo valandos“, – Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ šįvakar prisipažins Lilija.

Lietuvė tikina, jog tam, kad gautų šį darbą, turėjo įveikti nemenką atranką. Į Lilijos darbo vietą pretendavo net dvylika specialisčių iš skirtingų pasaulio šalių.

Pamirškite pasakas. Pelenių istorijų ten nebūna. Šeichai neįsimyli atvykėlių šviesiaplaukių lietuvių ar kitų europiečių ir jų neveda.

Kol dirbo ji negalėjo vartoti jokio alkoholio, dalyvauti vakarėliuose ar užmegzti asmeninių santykių. Ji turėjo būti visada pasiekiama, o prireikus per pusvalandį atvykti.

„Pavyzdžiui, tu esi Los Andžele su šeima. Visi sakydavo, kad visur vaikštau. Ne, tu niekur labai nevaikštai, nes esi pusvalandžio atstumu nuo šeimos. Tai aš atsikeliu labai anksti ir tarkime 3 ar 4 valandą ryto vaikštau, mėgaujuosi tuo nauju miestu iki kada atsikels šeima.

Pamirškite pasakas. Pelenių istorijų ten nebūna. Šeichai neįsimyli atvykėlių šviesiaplaukių lietuvių ar kitų europiečių ir jų neveda. Jie tuokiasi tik su savo statuso moterimis iš kitų garsių ir turtingų šeimų“, – sako Lilija.

Anot jos, karališkosios šeimos personalo komandą visada sudaro specialistai iš skirtingų šalių. Taip jie plečia savo akiratį ir greičiau sužino apie naujoves.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
darbuotoja brigita rugsėjį ėjo į konkurentų įmonę Kaune darbintis ir pasakojo jusu įmonės darbo subtilybes bei kainas :)

Vv

Vv portretas
Kam jas vesti, jei ir taip rytų europietes galima dulkinti. Tik pinigų duok, viską padarys.

Anonimas

Anonimas portretas
Jums gi aiškiai rašo, kad dirbo kosmetologe, o ne prostitute. Bet jūs niekaip negalit tuo patikėt, nes savo prigimtimi esate qrvos. Gi ne visos tokios yra ir tokių šeichai į darbą tikrai neima.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių