Quantcast

Jei nori, šiandien ji daktarė, rytoj – vienuolė

Anksčiau skaidrinusios paskutiniąsias viengungystės dienas bernvakariuose, striptizo šokėjos gauna įvairesnių iškvietimų. Baikerių šventėse įsispraudžia į juodus lateksinius drabužius, o vykdamos šokti į gydymo įstaigą, sagstosi baltų chalatų sagas.

Slapti kambariai

Kino teatre žiūrėdama filmą "50 pilkų atspalvių", drebėjau noru būti surakinta Grėjaus ar kito, panašaus į jį. Troškimą dar labiau sustiprino pažintis su klubu "Sugar". Žinau, jame labiau laukiami džentelmenai, tačiau, vos tik įėjusi vidun, pažadėjau sau, kad kitas "pabėgimas" su bičiulėmis bus čia.

"Einame, supažindinsiu su mūsų erdvėmis", – stumtelėjęs stiklines duris, ekskursiją, kaip ir kiekvienam naujokui, surengė naktinio klubo "Sugar" savininkas Mantas Skukauskas.

Ir nors laiptais nusileidus žemyn prie baro sukosi tik jauno vyro sesuo Rugilė, ore jaučiau tvyrantį jaudulio, nišinių kvepalų, cigarų dūmų ir brangaus konjako kvapą.

Įsitaisiau prie baro, kaip dažniausiai daro vyrai. Išgėrę taurę ar kelias, jie, anot M.Skukausko, tampa drąsesni ir krenta į balta oda trauktas lovas su tokios pat spalvos baldakimais. Kiti nuo baro taip ir nepakyla – apie stulpą besisukančias merginas ragauja iš tolo. Liesti šokėjų nevalia, nebent jos pačios geidulingais kūnais apsiveja jūsiškį.

"Džentelmenų klube merginos yra šokėjos ir konsumatorės. Nieko daugiau!", – pagrindinę taisyklę, galiojančią ir naujokams, ir senbuviams, priminęs M.Skukauskas, nesustojo. Atvėręs duris pasiūlė įsitaisyti nedideliame kambaryje su dviem aksomu trauktais krėslais ir šampano sietynu virš slapukautojų galvų.

"Šią vietą vadiname šampano kambariu. Tiems, kurie nori pasikalbėti be pašalinių akių", – lėtu žingsniu kirtęs pagrindinę klubo erdvę, šeimininkas atsistojo priešais veidrodį, šalia pokerio stalo. Priešingai nei kazino, čia žaidžiama ne iš stambių sumų, o iš nusirenginėjimo ar kitų pikantiškų užduočių. Todėl prasilošusiems negresia nekilnojamojo turto užstatas, blogiausiu atveju – šalin nusviestos savos kelnės, geriausiu – apatines kelnaites žemyn betraukianti mergina.

Yra tekę šokti ir skambant muzikai mobiliajame telefone, ir ant nedidelio stalo, į šalį pastūmus mišraines su kepta višta, ir lauko palapinėje, ir senoje mokyklojā.

Žaidžia iš nusirenginėjimo

Kiek tolėliau įspūdingas rūkomasis, tarsi iš kino juostos. Centre masyvūs krėslai ir stalas, kairėje lentynos su knygomis ir tvarkingais išdėliotais prabangiais gėrimų buteliais. Dešinėje – specialią temperatūrą palaikanti, tabako skonį puikiai išsauganti medinė spinta. Ant sienos – varinis paveikslas, vaizduojantis intymią sceną.

"Būna, kad visame mieste neradę vietos, kur galėtų ramiai parūkyti kaljaną, žmonės ateina pas mus", – M.Skukauskas darsyk akcentavo klientų komfortą. Dėl tos priežasties, greta rūkomojo įrengtas kambarys su lova ir didele sūkurine vonia. Lankytojai į jos purslus gali nerti ir vieni, ir kartu su žavia vakaro palydove.

Nuo pašalinių akių storomis užuolaidomis atskirtos dar vienos erdvės, kuriose mielai būčiau praleidusi ir daugiau laiko. Palypėjus laiptais – lova, su prigesinta šviesa viršugalvyje ir durys, kurias pravėrus pildosi pačios nešvankiausios svajonės. Taip, po užraktu – fetišo kambarys. Su veidrodžiais, odinėmis veido kaukėmis, spenelių spaustukais, suvaržymo sistemomis, botagėliais ir antrankiais palubėje. Tiesa, jais surakinami ne šokėjų, o vyrų riešai. Fetišo kambaryje jie vergai, paklūstantys valdovei.

"Merginos gali vaško užlašinti, gali nubausti...", – M.Skukauskas paslaptingai nutilo, aš juk pagalvojau, kad geriau kartą pabandyti, nei dešimt kartų išgirsti ar tiek pat kartų neveiksniai stebėti.

Paskutinė vieta, kurioje stabtelėjome, – baseinas. Rausva šviesa persmelktame vandenyje plūduriavo slaptų linksmybių liudininkas pripučiamas flamingas, o stulpas baseino centre išdavė, kad net ir kiek pravėsusį vandenį, merginos čia akimirksniu užkaitina savo kūnais.

Galioja "Face control"

Teoriškai, patekti į džentelmenų klubą gali visi. Padėtis visuomenėje ir mėlynas kraujas – nėra sąlyga, bet vadinamasis "Face control" galioja. Žinoma, jei kišenėje šimtinė, o be asmeninio šokio, norite dar ir maudynių baseine, verčiau pirkite mėnesinį abonementą plaukimo mokykloje.

"Nekeliame didelių reikalavimų ir aprangai. Taip, būtų smagu, jei visi ateitų su baltais marškiniais ir kelnėmis, bet suprantame, kad Kaunas yra per mažas miestas tokiems reikalavimams", – anot klubo šeimininko, darbo dienomis lankytojai įleidžiami ir su laisvalaikio apranga. Savaitgaliais su treningu tikrai nepakliūsite. Durys prieš nosį užsiveriamos ir smarkiai įkaušusiems ar agresyviems tipams. Tokiais atvejais nepagelbės ir į apsaugos darbuotojų kišenes brukamos stambios kupiūros.

"Esame aukštos moralės klubas. Mums svarbu išlaikyti gerą vardą", – apie verslą, kurio drauge su mama ir seserimi ėmėsi prieš trejus metus, kalbėjo M.Skukauskas.

Sutikite, cinamonu kvepianti šeimos kepyklėlė ar kavinė, vaišinanti naminiais blynais, perlietais močiutės virta vyšnių uogiene, skamba idiliškai, o šeima, verslu pasirinkusi striptizo klubą, – drąsiai ir šokiruojančiai. Kaip tai vertina aplinkiniai?

"Tiems, kas pažįsta mano mamą, tokių klausimų nekyla", – nusijuokė 32-ejų klubo "Sugar" bendraturtis su seserimi.

Laukiamos ir moterys

Skirtingai nei kituose Kauno džentelmenų klubuose, "Sugar" atviras ir dailiosios lyties atstovėms. Tiesa, jos čia užsuka ne taip dažnai.

"Kartu su vyrais ateinančios moterys kenkia verslui", – žodžių nevyniojo M.Skukauskas.

Ir nors atlydėjusios mylimuosius suvokia, kad nesutramdys jų fantazijos, pinigines stengiasi laikyti arčiau savęs. Visai kitaip elgiasi šėliotojos, į pagundų požemį nusileidusios be antrųjų pusių. Jos esą negaili ir komplimentų šokėjų kūnams, ir arbatpinigių, ir gėrimų, į kurių kainą įskaičiuotas čia dirbančiųjų gražuolių laikas.

"Moterys kalba. Kaip ir vyrai. Jei atvirai, tai daryti jie pradeda jau penkioliktą minutę, o tada mes sužinome, kodėl jie čia atėjo", – ryškių veido bruožų ir tokių pat įsimintinų akių Andželika (vardas pakeistas) tikino, kad vienas pagrindinių šokėjos darbų – išklausyti klientus ir parodyti jiems supratingumą.

Drauge su Gabriele (vardas taip pat pakeistas), Andželika šoka jau ne vienus metus, o vyrų psichologiją išmano taip puikiai, kad galėtų rašyti knygas. Tiek viena, tiek kita žino, kaip prieiti prie tik ką iš Anglijos grįžusio statybininko ir ką pasakyti rimto veido verslininkui, kad jo lūpų kampučiai pakiltų į viršų. Šokėjos-psichologės?

"Mes tokios ir esame, – dirstelėjusi į nepriekaištingą savo manikiūrą, Gabrielė skeptikus spendė į kampą. – Visuomenėje apie striptizo šokėjas vis dar gaji klaidinga nuomonė. Turbūt nustebsite sužinoję, kad visos čia dirbančios merginos turi aukštąjį išsilavinimą arba dar mokosi. Visos turi nuolatinius darbus."

Populiarėja iškvietimai

Andželika ir Gabrielė – labai dažnas iškvietimų duetas. Ne tik bernvakariuose, kaip, kad esame pratę. Žinoma, ne išimtis ir jie.

"Pirmasis iškvietimas buvo praėjus savaitei po to, kai įsigijau klubą. Atvažiuoju su merginomis į vietą, žiūriu, būrys jaunų vyrų ir daugiau nei pusė jų – mano draugai. Klausia jie: ką tu? O aš sakau: nieko, nusipirkau džentelmenų klubą", – su šypsena pradžią, kuri daug kam buvo netikėta, prisiminė M.Skukauskas.

Dabar užsakymų kalendoriuje įrašų yra iki pat gegužės, o klubo šeimininkas džiaugiasi, kad žmonėms nebūtinos progos. Neseniai merginoms teko vykti į... butą. Pradžioje kiek suglumusios dėl tokių netikėtų erdvių, galiausiai jos taip užkaitino būrelį vyrų, kad šie prašė pakartoti programą.

"Yra tekę šokti ir skambant muzikai mobiliajame telefone, ir ant nedidelio stalo, į šalį pastūmus mišraines su kepta višta, ir lauko palapinėje, ir senoje mokykloje", – pirštus lenkė Gabrielė.

Vienintelis dalykas, kuris gali sustabdyti klubo merginas – nepatogus grindinys. Jei kyla klausimas "kodėl?", pabandykite apsiauti 20 cm platforminius batus ir žengti bent kelis žingsnius per klampią pievą arba sniegą.

"Kulnai sminga", – ant parketo, anot Andželikos, jie slysta. Paklaustos, ar geriausiai jaučiasi klube, ant pakylos, merginos šyptelėjo – čia jos kaip žuvys vandenyje, tačiau visuomet norisi iššūkių. Todėl kiekvienas išvažiavimas į iškvietimą, prideda daugiau patirties ir dar daugiau pasitikėjimo.

Važiavo į palatą

Štai neseniai apsitempusios lateksiniais drabužiais jos šoko baikerių šventėje. Dar prieš tai vyko į vieną gydymo įstaigą, "apžiūrėti" dviejų draugų, patyrusių lūžius.

"Abu gulėjo toje pačioje palatoje. Vienam sugipsuotos rankos, kitam – kojos, todėl bičiuliai sugalvojo ligoniams pramogą", – Gabrielė ir Andželika susižvalgė.

Lygiai taip pat, kaip gipsuotomis galūnėmis lovoje gulėję jauni vyrai. Pamatę išvaizdžias seseles palaidas plaukais akimirkai jie patikėjo atsinaujinusiu skyriaus personalu, kol šios nenusimetė drabužių ir nepradėjo šokti.

Gabrielei yra tekę apsimesti ir sodybos savininke, ir reiklia pareigūne, Andželikai – elektronikos prekių pirkėja, ir dievobaiminga vienuole. Tiesa, bažnyčioje nė viena jų veikiausiai nesutiktų šokti.

"Būtų labai keista", – Andželika susimąstė, bet griežtai "ne" nepasakė.

Dar pokalbio pradžioje uždavusi klausimą, kaip į šokėjas reaguoja klubo lankytojos moterys, prieš atsisveikindama pasiteiravau, apie pastarųjų reakciją, kai striptizo asės drabužius nusimeta, tarkim, sodyboje ar darbo ofise. Atsakymas nustebino.

"Neretai jos reaguoja dar audringiau nei vyrai ir greičiau įsitraukia nei jie. Turbūt dėl to, kad sugebame įtraukti moteris, o nenustumti jų į šalį", – gera kompanija neleido abejoti Gabrielė.


Šiame straipsnyje: Sugarklubas Sugarstriptizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che: "Tiesa, bažnyčioje nė viena jų veikiausiai nesutiktų šokti" - ar reikia suprast kad klebonijoje tai šoko ne kartą?

Nerijus

Nerijus portretas
Gerai, kad apie seniausia profesija dar nerasote :D

Anonimas

Anonimas portretas
Geros mergos tos sokejeles
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių