Quantcast

Jazzu koncertas Kaune neįvyko: atlikėja atskleidė priežastį

  • Teksto dydis:

Šiandien Kaune, „Adform kiemelyje“, turėjęs vykti Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas buvo netikėtai perkeltas į kitą datą.

„Jazzu gerbėjai ir „Adform kiemelio“ svečiai, su liūdesiu pranešame, kad Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas dėl netikėtos ligos atšaukiamas ir perkeliamas į rugpjūčio 16 dieną. Justė labai visų atsiprašo ir apie koncerto perkėlimą praneš asmeniškai, kai tik galės tai padaryti. Kakava.lt komanda jums visiems išsiųs el. paštu informaciją apie bilietų perkėlimą ir grąžinimą. Palaikome Jazzu ir linkime kuo greičiau pasveikti“, – rašoma „Adform kiemelio“ feisbuko paskyroje. 

J. Arlauskaitė-Jazzu vos kelios valandos prieš koncertą socialiniame tinkle kreipėsi į gerbėjus ir teigė, kad netrukus atvyks į Kauną.

Kiek vėliau ji pranešė, kodėl teko perkelti koncertą. Pasak jos, kalti kondicionieriai, kurie sukėlė balso problemas. 

„Atvažiavau į Kauną, stoviu prie scenos ir nepašneku. Kondicionieriai nėra pats geriausias daiktas balsui. Koncertas nukeltas, neatšauktas, buvo visiškas sold outas, taip ilgai ruošiaus, o dar ta nuostabi saulė... Bet sveikata yra svarbiausia, turiu saugoti savo instrumentą, kad vėl jums dainuočiau... Ačiū už supratimą. Būkit sveiki. Varau ir aš sveikti. Susigirdėsim. Myliu visus“, – rašė populiari atlikėja. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Selas

Selas portretas
Rubuile laikyk kardana, Kosta ir Kauno garaziniu shaika laukia su liūdesiu kol pas veiksi,... Tu saugok savo instrumentą o mes savuosius

Per vistgaidziu paradą zviegdama kuilio balsu

Per vistgaidziu paradą zviegdama kuilio balsu portretas
Prarado balsą...Lietuvai tai jokio nuostolio nuo to,linkiu prarasti balsą visiems laikams,puikiai tiks po lgtb renginių išmatas valyti

Janina

Janina portretas
Žmonės, atsipeikėkit! Iš kur pas jus tiek pykčio ir neapykatos Justei? Ką ji jums padarė blogo? Ar galima taip niekinti ir įžeidinėti jauną, talentingą, žavią ir turinčią savo originalų stilių merginą? Sustokit ir pagalvokit, ar jūs patys norėtumėte būti taip niekinančiai žeminami? Mano nuomone, nė vienas sveiko proto žmogus NESIELGTŲ! STIPRYBĖS JUMS, JUSTE!
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių