Quantcast

Įspūdžio dovanų paklausa auga: ką mėgsta kauniečiai?

  • Teksto dydis:

Kasdien vyksta daugybė švenčių, kurių proga įteikiamos dovanos – gimtadieniai, vestuvių metinės, krikštynos, išleistuvės, vardadieniai ir daugybė kitų. Kiekviena jų reikalauja gerai pamąstyti apie tinkamiausią dovaną – tokią, kuri nustebintų, pradžiugintų ir įsimintų. Pastebima, jog kauniečiai tam vis dažniau pasitelkia pramogas, todėl įspūdžio dovanų parduotuvės „Laisvalaikio dovanos“ komanda pasidalino įžvalgomis, kokias dovanas dažniausiai įteikia kauniečiai.

Ką mėgsta kauniečiai?

Būtent kauniečiai dažnai išbando ekstremalias pramogas. Vienos perkamiausių – pasivažinėjimai superautomobiliais „Ferrari“ ir „Lamborghini“ miesto gatvėse arba Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Anot „Laisvalaikio dovanos“, išsiskiria auganti skrydžių bei dangaus pramogų paklausa – kauniečiai dovanoja šuolius parašiutu iš 1000 pėdų aukščio bei skrydžius oro balionais. Savo artimiesiems kauniečiai dovanoja ir poilsio bei masažų dovanas – renkasi viešbučius ir masažų salonus, esančius Kauno regione, tarp kurių „Vytautas Mineral SPA“ ir „Tulpės sanatorija“ Birštone, SPA centrai „Saulėja SPA“ ir „Sokrato clinica“ Kaune. Kauniečiai ypač pamėgo komišką šou ir vakarienę „Shitty Dinner“, kuri klientams siūlo trijų patiekalų vakarienę ir interaktyvų pasirodymą su humoro elementais. Pastebėta, kad ypač populiaru įteikti dovanų rinkinius, kurie suteikia laisvę pačiam išsirinkti norimą dovaną iš kruopščiai atrinktų pasiūlymų sąrašo. Galima teigti, kad kauniečiai yra atviri įvairių kategorijų pramogoms, nevengia aktyvių, ekstremalių pramogų bei poilsio ir masažų pasiūlymų, o labiausiai vertinamas yra ilgiausias rinkoje dovanų galiojimas – net treji metai.

„Laisvalaikio dovanos“ nuotr.

Paklausai augant – Kaune atidaryta nauja parduotuvė

Įspūdžio dovanų parduotuvė „Laisvalaikio dovanos“, pastebėję augančią paklausą ir kylantį dovanų populiarumą Kaune, atidarė antrąją parduotuvę šiame mieste. Iki šiol firminę „Laisvalaikio dovanos“ parduotuvę buvo galima rasti adresu Savanorių pr. 255, tačiau nuo šiol ieškantys dovanų galės apsilankyti ir prekybos centre SAVAS įsikūrusioje parduotuvėje, adresu Savanorių pr. 346. Atvykę klientai turės galimybę pasikonsultuoti su dovanų konsultantais-ekspertais, kurie padės išsirinkti pramogą iš daugiau nei 1400 dovanų asortimento, o pasirinkta dovana bus supakuota į kokybiškas ir dailias dovanų pakuotes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Tie Jogailiečiai tundros, Jogaila tik 70 metų pamatė jūra. Suvėrinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų, kurios buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytos. Lietuvos Respublikos Velnio išpažintojai išdavikai-žvalgai, visuomenės okupacija, visuomenės veiklos ryšys, tautos pasipriešinimas, žmonių atsparumas. Pinigus atiduoti laiku. Lietuvos Respublikos antieuropossąjungos atsišaukimų platinimas, eurosąjungosfikacija. Lietuvos Respublikos išdavikai išpažįstantys Velnią veikė tik Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, A. Venckus. V. Adamkus, A. Kubilius. D. Šermukšnienė. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Cia tik reklama

Cia tik reklama portretas
Gyvenime problemos su dovanu cekiu.Siemet viena reikejo keist-restoranas buvot nutraukes sutarti .Dave kita-netikslus adresas.O jei SPA ,tai ten pilna papildomu salygu apie kurias neinformuoja.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių