Quantcast

Į Kauną kvies dainuojantys aktoriai O. Ditkovskis ir S. Bareikis

  • Teksto dydis:

2022 m. birželio 19 d. 18 val. susitikti jaukiame Kaune Lietuvos švietimo istorijos muziejaus kiemelyje kvies dainuojantys aktoriai – Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis.

Retai bendrus pasirodymus rengiantis duetas paruošė autorinių dainų programą, kurioje sutilpo dar studijų laikais kurtos dainos, o jas menininkai paskirs visiems tradicinės dainuojamosios poezijos gerbėjams.

O. Ditkovskis ir S. Bareikis – melodistai, jautrių dainų kūrėjai. Šis duetas yra retai matomas bei girdimas, todėl ir pasiilgtas. Labai tikėtina, kad bardai, išsiskiriantys subtiliu humoro jausmu, atliks ne tik sentimentalias balades, bet ir žaismingas, šmaikščias, animalistines dainas.

O. Ditkovskio ir S. Bareikio duetas susikūrė dar studijų laikais, kai abu aktoriai dirbo Šiaulių dramos teatre ir kartu rašė dainas bei jų tekstus. Dainų g. 47-32 – šis adresas Šiaulių bendrabutyje buvo puikiai žinomas ne vienam šiauliečiui, kadangi būtent iš ten sklisdavo iki šiol žinomos dainos. Vėliau šios dainos pasirodė audio kasetėje, skambėjo grupės „Aktorių trio“ bei „Adios“ repertuaruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių