Quantcast

Į gegužinę – su skrybėlaitėmis

  • Teksto dydis:

Neapsisprendėte, kur turiningai praleisti Joninių išvakares? Kačerginės daugiafunkcis centras ir Kačerginės seniūnija kviečia į Kačerginės kurorto gegužinę. Vyrams jokių specialių reikalavimų nėra, o štai ponios ir panelės raginamos pasipuošti skrybėlaitėmis.

Kačerginės kurorto gegužinė vyks birželio 23 d. (sekmadienį) Liepų parke ir bus skirta Laikinosios sostinės atminimo 100‑čiui. Šventė prasidės 18 val. 100‑ečio vainiko pynimo akcija, vaikams bus organizuojami žaidimai, veiks mugės.

19 val. J. Janonio g. gatve pajudės dviračių, dviratukų, retro automobilių paradas. Margaspalviu ir įspūdingu reginiu bus galima gėrėtis pusę valandos, o 19.30 val. numatytas šventės atidarymas.

Lietuvos kariuomenės pučiamųjų orkestro koncertas susirinkusius džiugins nuo 20 val., o vėliau ant scenos karaliaus L. Mikalauskas ir E. Bavikinas, atliksiantys tarpukario šlagerius. Gegužinėje ir toliau bus kurstoma smetoniška dvasia – šįkart kurorto skrybėlaičių parade. Gražiausių ir originaliausių skrybėlaičių savininkių laukia apdovanojimai ir siurprizas, kurio, kaip tikina renginio organizatoriai, ‑ nepamiršite visą gyvenimą.

Suliepsnojus Joninių laužui susirinkusius linksmins muzikinė grupė ,,Saulės kliošas“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių