Quantcast

„Hiperbolės“ legenda I. Berinas – vėl scenoje

  • Teksto dydis:

Legendinės grupės „Hiperbolė“ gitaristas ir atlikėjas Igoris Berinas yra daugumos dainų, tokių kaip „Pamiršk mane“, „Aš ieškosiu Tavęs“, „Kodėl?“, „Vasara“, „Aš dar dainuosiu“, ir kitų kūrinių autorius. Šias dainas vyresnioji publika iki šiol puikiai prisimena, o naujai kartai tai yra tarsi atradimas: tai įrodo koncertai, kurių metu visi puikiai moka dainų žodžius ir kartu dainuoja.

Šiuo metu jūs turėsite unikalią galimybę išgirsti ir keletą naujų I. Berino dainų, kurias jis atliks kartu su grupe „Huge soul“.

Prieš penkerius metus Edvinas Kišonas subūrė  grupę „Huge soul“, kuri savo muzikinį talentą suvienijo su „Hiperbolės“ legendiniu gitaristu I. Berinu. Visi grupės „Huge soul“ nariai yra profesionalūs muzikantai, skleidžiantys milžinišką, jaunatvišką energiją, begalinį norą groti ir kurti. Grupėje Igoriui grojant solo gitara atgaivino „Hiperbolės“ dvasią, o puikus vokalistas Emilis Paškevičius kūriniams suteikė dar daugiau jaunatviškos energijos ir veržlumo. Šiuo metu I. Berinas ir grupė „Huge soul“ sėkmingai koncertuoja po visą Lietuvą, o žiūrovams audringai plojant, būna, kad dainos kartojamos net po kelis kartus.

Grupės  „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas ir grupė „Huge soul“:

skambės populiariausios „Hiperbolės“ dainos, „Pamiršk mane“, „Vasara“, „Aš ieškosiu tavęs“, „Laužai“, „Aš dar dainuosiu“, ir daugelis kitų, kurias gyvai atliks pats dainų autorius I. Berinas ir grupė.

Koncertas vyks 2020 metų vasario 28 dieną Kauno „Oazėje“, Baltų pr. 16, Kaunas.

Renginio pradžia: 19 val. 

Bilietus platina:  bilietai.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algimantas

Algimantas portretas
Jo legendinė grupė buvo,su pagarba...

Saulius

Saulius portretas
O kodėl ne Žalgirio arenoje???

ELA

ELA portretas
Labai trūksta tokių grupių, kokia buvo Hiperbolė. Visos jų dainos tikri hitai. Labai gerai,kad jos nepamirštamos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių