Quantcast

Gyvi koncertai sugrįžta: I. Jankauskaitė surengs išskirtinius pasirodymus Šv. Kotrynos bažnyčioje

  • Teksto dydis:

Itin stipriai paveikusi pandemija, ypač skaudžiai palietė atlikėjus. Atšaukti koncertai, visiška pauzė nuo muzikinės veiklos. Tokią patirtį išgyveno ir viena ryškiausių pastarojo meto atlikėjų Inga Jankauskaitė.

Visai neseniai dainininkė tapo geriausia 2020 metų populiariosios muzikos atlikėja muzikos apdovanojimuose M.A.M.A.. Šiandien kūrėja sugrįžta į sceną ir skelbia apie jau ateinančią savaitę įvyksiančius koncertus Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje.

Vos paskelbus apie pirmąjį gyvą koncertą dainininkės socialiniame tinkle, per vieną vakarą buvo išgraibstyti visi bilietai, todėl šiandien skelbiamas papildomas koncertas, į kurį, laikantis visų saugumo reikalavimų, galės pakliūti 150 I. Jankauskaitės gerbėjų.

Pasirodo, laimė yra labai konkreti ir gana paprasta – tai galimybė koncertuoti.

Balandžio 27 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyksiantys koncertai, pasak žinomos daininkės, didelis ir labai lauktas įvykis.

„Pasirodo, laimė yra labai konkreti ir gana paprasta – tai galimybė koncertuoti. Nebenoriu kartot to, kas ir taip akivaizdu, kad pasiilgom, kad visi pavargom, kad nerimavom ir tebenerimaujam. Noriu tik atsidaryt langus ir džiaugtis garsiai – mes susitiksim! Laikysimės atstumų, dėvėsime kaukes, saugosime vieni kitus ir laimingi dainuosime kartu“, – teigia džiaugsmo neslepianti atlikėja.

Įvyksiančiame koncerte organizatoriai imsis visų saugumo reikalavimų ir leis klausytojams mėgautis gyvu atlikėjos pasirodymu su grupe. Koncerte nuskambės ryškiausi atlikėjos hitai bei naujausi kūriniai iš neseniai dienos šviesą išvydusio antrojo solinio albumo „Tau ir man“.

„Atsižvelgiant į situacijos niuansus, pirmoji mintis buvo surengti akustinį koncertą, tačiau pamanėm, kad pavasaris ir visi pasiilgę ritmo, tad nusprendėm truputį patriukšmauti“, – priduria I. Jankauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

?

? portretas
Negatyva varys?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių