Quantcast

Festivalis „M.A.M.A. vasara“: svarbiausia – saugumas

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį (rugsėjo 5 d.) vyksiantis „M.A.M.A. vasara“ bus ne tik vienintelis, didžiausias ir ilgiausios trukmės, bet ir saugiausias populiariosios muzikos festivalis. Jo organizatoriai užtikrina, kad renginys vyks laikantis visų saugumo reikalavimų. Publika galės saugiai mėgautis net 10 valandų trukmės muzikos programa, kurią kurs 18 žinomiausių šalies grupių ir atlikėjų.

Bilietus į didžiausią šių metų muzikos festivalį „M.A.M.A. vasara“ galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt.

Festivalis „M.A.M.A. vasara“ yra rengiamas bendradarbiaujant su Sveikatos apsaugos ministerija ir Lietuvos policija, todėl žiūrovai galės saugiai mėgautis muzika ir pramogomis. Šeštadienį 14 val. vartus atversiančio renginio dalyviai ir žiūrovai bus registruojami. Į festivalio teritoriją asmenys pateks įeidami tik pro termovizorinius vartus, kur bus matuojama temperatūra.

Viso renginio metu žiūrovai privalės dėvėti veido kaukes, respiratorius ar kitas apsaugos priemones. Žiūrovų patogumui pamiršusieji veido kaukes galės jas įsigyti renginio vietoje. Visoje festivalio teritorijoje bus gausu specialių vietų su dezinfekuojančiu skysčiu. Išalkę ir ištroškę pavalgyti ir atsigaivinti galės atskiroje specialioje maisto zonoje.

Skambiausiu 2020-ųjų vasaros palydėjimo akordu tapsiantis didžiausias muzikos festivalis „M.A.M.A. vasara“ šiemet vyks pirmąjį rudens šeštadienį, rugsėjo 5 d., Raudondvaryje. Čia išskirtinius pasirodymus gerbėjams surengs Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani su Jessica Shy, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Jauti“, „Kabloonak“, OG Version, Evgenya Redko, Paula, „Sisters On Wire“, „Sinstation“ ir Kristis.

„Labai džiaugiamės, kad ir vėl galėsime pristatyti daugybę Lietuvos atlikėjų ne tik apdovanojimų scenoje, bet ir vasaros festivalio formate. Prieš dvejus metus startavęs festivalis parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų, norinčių mėgautis kokybiška lietuviška muzika“, – sako „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių