Quantcast

Ežerėlio „Samanėlė“ džiugina jau du dešimtmečius

  • Teksto dydis:

Ežerėlio kultūros centro kapela "Samanėlė" gerbėjams surengė kūrybinės veiklos 20-mečio koncertą. Per tiek muzikavimo metų smarkiai išaugo kolektyvo meninis lygis ir profesionalumas.

Per 20 kūrybinės veiklos metų kapela, vadovaujama Remigijaus Marmos, parengė daugybę liaudies muzikos ir lietuvių kompozitorių kūrinių, dalyvavo gausybėje koncertų ne tik Ežerėlyje, bet ir kituose Lietuvos miestuose bei miesteliuose. Koncertuota Lenkijoje, Lietuvos ambasadoje Maskvoje, liaudiškos muzikos festivaliuose Olandijoje, Portugalijoje. 2014 ir 2018 m. kapela dalyvavo Lietuvos dainų šventėse.

Savo kūrybinės veiklos 20-mečiui "Samanėlė" parengė naują programą, kurioje skamba ne tik lietuviški, bet ir sudėtingi klasikiniai instrumentiniai kūriniai, italų kompozitorių ir Lotynų Amerikos ritmai. Kapelos programoje dainuoja merginų grupė ir solistė Ieva Goleckytė.

Nuo pat pirmųjų muzikos akordų pilnutėlė salė žiūrovų kapelos ir dainininkų atliekamus kūrinius lydėjo gausiais aplodismentais. O nuskambėjus paskutiniam Vittorio Monti "Čardašui", žiūrovai plojo atsistoję.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Suprantu , kad samanėlė -tai samagonas , jis liaudyje taip vadinamas .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių