Quantcast

A. Bocelli gerbėjai Kauno centre kėlė spūstis

Penktadienio vakarą prie „Žalgirio“ arenos formavosi spūstys. Jas sukėlė mylimiausiu pasaulio tenoru tituluojamo Andrea Bocelli talento gerbėjai.

Arenoje susirinkusią 13 tūkst. gerbėjų publiką italas džiugina arijomis iš operos šedevrų ir populiariosios muzikos kūriniais.

Tamsiu smokingu vilkėjęs tenoras į sceną įžengė lydimas dirigento Carlo Bernini. Čia jų jau laukė Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras ir Kauno valstybinis choras.

Koncertą A. Bocelli pradėjo be kreipinių į publiką – stojęs prie mikrofono užtraukė populiariąją Verdi operos "Rigoletas" ariją "La donna e mobile", šalyje geriau žinomą lietuviškuoju "Širdys mergelių linkę vilioti" variantu. Kai kuriuos kūrinius A.Bocelli atliko kartu su sopranu Francesca Maionchi, vadinama viena perspektyviausių Italijos operos solisčių. Skambėjo gerai žinomų Bizet, Verdi, Puccini ir kitų kompozitorių populiarių operinių kūrinių ištraukos.

Koncerte skamba ir pop muzikos kūriniai. Juos garsusis tenoras atliko su charizmatiška italų populiariosios muzikos atlikėja Ilaria Della Bidia. Keliems kūriniams žvaigždei akomponavo ukrainietė smuikininkė Anastasiya Petryshak.

Mylimiausiu pasaulio tenoru tituluojamo A. Bocellio nuščiuvusi klausėsi pilna „Žalgirio“ arena, kartais skambėjo plojimai į taktą, kai kuriuos kūrinius lydėjo šūksniai „Bravo“.

61 m. tenoras į Kauną atskrido privačiu reaktyviniu lėktuvu. Kartu su juo atvyko ir žmona Veronica Berti su septynmete poros dukra Virginia. Dažnai garsųjį tenorą į koncertus visame pasaulyje lydinčioms šeimos moterims A.Bocelli pageidavimu „Žalgirio“ arenoje organizatoriai paruošė šeimos kambarį.

Tarp žvaigždės pageidavimų organizatoriams buvo ir geras kavos aparatas kambaryje, kuriame atlikėjas apsistos iki koncerto. Regėjimą praradęs A.Bocelli vertina ne tik gerą kavą, bet ir aplinkoje pasklidusį jos aromatą.



Tarp keleto kitų organizatoriams pateiktų žvaigždės pageidavimų buvo ir maistas be gliuteno. „A.Bocelli meniu derinamas iš anksto pagal teikiamas rekomendacijas, jam meniu sudaromas pagal savaitės dienas. Muilas turi būti bekvapis, jokių gėlių“, – apie A.Bocelli pageidavimus užsiminė koncerto organizatorių atstovai.

Kaune garsusis tenoras nenakvos – po koncerto išskris atgal į Italiją. Sekmadienį gerbėjai jo lauks Rygoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Italai mieli ir nuosirdus zmones

Italai mieli ir nuosirdus zmones portretas
o sitas jau pinigu sugadintas jei net pasisveikinti nesugeba o gal jis galvoja kad i kiauliu krasta atskrido ir cia jokio mandagumo nereikia.

vieni dainuoja ir bendrauja su zmonemis

vieni dainuoja ir bendrauja su zmonemis portretas
kiti atskrenda pinigu susirinkti ir tiek.

Megejas

Megejas portretas
Moket tokius pinigus ir ismust is ritmo sirdi paskui atstatymas brangiai kainuos...kas nori tas tegul savo noru gadina sveikata ir paskui giriasi kad buvo tam ar kitam koncerte susiradai internete ir normaliai paklausiai..
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių