Quantcast

„Ąžuolynas“ kviečia pasinerti į nepaprastus agento 007 nuotykius!

  • Teksto dydis:

Ir vėl – Ąžuolynas! Tikriausiai taip pasitiksite žinią apie naujai ruošiamą linksmą muzikinę programą, intriguojančiu pavadinimu – „Nepaprasti agento 007 nuotykiai“.

Koncertinės įstaigos „Kauno santaka“ vadovas Vaidas Andriuškevičius teigia, kad kolektyvų (Kauno bigbendas, Kauno pučiamųjų instrumentų orkestras „Ąžuolynas“ ir Kauno muzikos ansamblio „Ainiai“ koncertus sekantis įžvalgus klausytojas tikriausiai pastebėjo, kad koncertų kryptis tampa „muzika plius“. „Neapsiribojama tik akademiškai išdėstyta programa, nepasitenkinama tik gražiai suguldytais kūriniais programėlėse ir kukliu jų pristatymu. Net ir girdėtiems, lengvai atpažįstamiems opusams ieškoma būdų kaip leisti muzikai labiau atsiskleisti. Sėkmingi, „su pliuso“ ženklu visi pastarojo laiko koncertinės įstaigos projektai ir ypač – projektai, skirti šeimoms. Juose – prie muzikos jungiame video projekcijas, teatrą“ – teigia įstaigos vadovas. Ir iš tiesų pastebime, kad Kauno muzikos ansamblio „Ainiai“ programos „Linksmoji dūdelė“ sukasi ne tik Kauno, bet ir Lietuvoje, paskui ją rikiuojasi „Kupriukas muzikantas“ bei kitos teatralizuotos programos. Kauno mažuosius žiūrovus itin pakerėjo Kauno bigbendo atliekama Jievaro Jasinskio muzikinė pasaka „Džiazolendas“.

Dabar rengiama nauja muzikinių nuotykių programa „Nepaprasti Agento 007 nuotykiai“ ir jos iniciatoriai – labai kūrybiškas mėgstantis „šposus“ orkestyras „Ąžuolynas“. Apie ką naujoji programa? Apie ryžtą išgelbėti pasaulį (nuo ko nors), nuotykius, kuriuos kino ekranuose ne kartą matė ir vaikai, ir jų tėveliai. Nuo „Misija neįmanoma” iki įsimintinos „Muzikos garsai“ melodijos, kuri savo populiarumo kerus pradėjo skleisti 1965 metais. Ir žinoma, visus muzikinius nuotykius, jų pagrindinius herojus, kaip antai – Zoro, Džeimsą Bondą, Gražuolę, Pabaisą, Vaiduoklius, Indianą Džouns ir kitus apjungs Agentas 007, kurį scenoje „žais“ aktorius Gintautas Bejeris. „Improvizacija ir šėlionės su pučiamųjų orkestru bei publika – man toks žanras bus naujiena, tačiau mums visiems – galbūt nenuobodus užsiėmimas“, – trumpai teatralizuoto koncerto kontūrus brėžia Nacionalinio Kauno dramos teatro aktorius. Kaip sako žymusis Agentas, kuris visiems asocijuojasi su legendiniu Džeimsu Bondu:

– Nežinia nuo ko reikia gelbėti pasaulį, tačiau esu tikras, kad kiekviena diena pilna netikėtų susidūrimų! Pasitikime juos drąsiai – ir pirmyn! Pavojus čia pat – bilietų ieškokite VISUR… Susidūrimas su Agentu 007 ir Kauno pučiamųjųjų instrument orkestru „Ąžuolynas“ jau greitai – balandžio 14 d. 14 val. Kauno valstybinės filharmonijos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenona

Zenona  portretas
Pasaka ,todel kad jaunimas pilnas nauji idejau ir turi talentingus aktorius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių