Quantcast

„Auksiniai svogūnai“ įvyks: kur juokas ir Svogūnai, virusų nebūna!

  • Teksto dydis:

Per pasaulį siaučiant bauginančiam koronavirusui, „Auksinių svogūnų 2020“ organizatoriai nori nuraminti savo publiką – linksmiausias metų renginys įvyks.

Labiausiai nusipelnę politikai ir visuomenės veikėjai bus karūnuoti gigantiškais Svogūnais, o scenoje pasirodysiantys puikiai pažįstami teatro, muzikos, televizijos pasaulio atstovai unikaliais pasirodymais sukurs tokią nuotaiką, kad ne tik virusai išsilakstys, bet ir juokas skambės iki pat Velykų.

„Šiemet „Auksiniuose svogūnuose“ tikrai pajusite sodžiaus kvapą, nes jau ketverius metus Lietuvoje kaimas valdo. Reaguodami į šiandienos aktualijas pasirinkome ir ceremonijos šūkį: „Kur juokas ir Svogūnai, ten vyrusų nebūna – už Lietuvą, vyrusai!“ – pranešė humoro šventės vedėjai Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius.

Tradiciškai „Auksiniuose svogūnuose“ bus pristatytas visas rinkinys nominacijų. Renginio kūrėjai ryžosi keletą jų atskleisti.  Į „Metų pasakos“ nominaciją pretenduoja vyriausiasis Valstiečių pajėgų vadas Ramūnas Karbauskis, už pasakų rinkinį „Mes laimėsim visus rinkimus“. Į „Metų meilužio“ Svogūną pretenduoja buvęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Dainius Adomaitis, nusivylęs teisėjavimu ir pasiūlęs pamylėti visą FIBA. „Metų stebuklu“ pretenduoja tapti unikalus reiškinys, kai šernas netikėtai pavirto... stumbru. Laureatai bus paskelbti ir „Metų vyruso“, „Metų ugniagesio“, „Metų vamzdžio“ ir kitose nominacijose.

Garsūs šalies scenos talentai tradiciškai įkūnys ne mažiau garsius politikos veikėjus. Aktoriui Sakalui Uždaviniui patikėta transformuotis į Lietuvos prezidentą Gitaną Nausėdą, aktorius Vytautas Rašimas taps susisiekimo ministru Jaroslavu Narkevičiumi, o Natalijai Bunkei patikėta tapti vidaus reikalų ministre Rita Tamašuniene.

„Auksiniai svogūnai 2020“ vyks kovo 27-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kur dingo Lietuvos Zebedenai, kiek tie sutanotieji čia gali savo zaazą platinti?..

R

R portretas
Tikrai neįvyks. Būtų absurdas jei įvyktų...

Visiems mums

Visiems mums portretas
reiktų nusileisti iš savo puikybės bokštų ir pradėti MELSTIS. Geriausia tai daryti kolektyviai, sakysim, 14:00 val. Tuo metu kiekvieną dieną per Marijos radiją kalbamas šv. Rožinis (Rožančius). Į bendrą maldą gali įsijungti visi, net ir nemokantys šv. Rožančiaus. Rytoj, penktadienį, bus kalbama 3-čioji šv. Rožinio dalis - Jėzaus Kančia: Jo nuplakimas ir nukryžiavimas. Kviečiu šiam kilniam tikslui kasdien paskirti po pusvalandį ir nuoširdžiai pasimelsti bendram visų mūsų ir viso pasaulio labui, kad baisusis koronavirusas būtų nugalėtas. Savo intenciją galima pasakyti paskambinus mob. telefonu 837428409. Galima ją tiesiog turėti savo širdyje. Tai Marijos radijo Intencijų tel. nr. Kaune. Būtų nuostabu, kad visa Lietuva kasdien tuo metu maldautų Viešpatį pašalinti šį baisų pavojų. Tepadeda mums Dievas!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių