Quantcast

Žudikas bus teisiamas už prieš 14 metų įvykdytą nusikaltimą: išdavė nuorūka

Rusijos mieste Jekaterinburge bus teisiamas 34-erių metų Asbesto gyventojas, kuris prieš 14 metų nužudė atsitiktinį praeivį.

Apie tai rašo e1.ru. Pranešama, kad 2008 metų kovo mėnesį kaltinamasis, kuris gyveno Asbesto mieste, svečiavosi pas pažįstamus Jekaterinburge. Kovo 25 d. jis išėjo nusipirkti cigarečių ir atsitiktinai susitiko su nukentėjusiuoju.

Tarp vyrų kilo konfliktas, jie susimušė. Per grumtynes nusikaltėlis aštriu daiktu kelis kartus smogė oponentui į krūtinę. Nustatytos trys žaizdos. Nuo sužalojimų vyras mirė vietoje.

Netoli nuo nusikaltimo vietos, vos už kelių metrų, buvo rasta cigaretės nuorūka ir kraujo dėmių. Ekspertizė nustatė, kad nuorūka ir kraujas – ne nužudyto vyro, o kito žmogaus.

Prokuratūroje portalui e1.ru papasakojo, kad po žmogžudystės nusikaltėlis išvyko į Asbestą. Ten jis buvo sulaikytas ir nubaustas už kitus nusikaltimus.

„Apie tai, kad nužudė žmogų, teisiamasis teisėsaugininkams nepranešė. Tačiau tiriant bylą surinkta nemažai daiktinių įrodymų, kad nusikaltimą prieš daugelį metų įvykdė Asbesto gyventojas“, – paaiškino Jekaterinburgo srities prokuratūros spaudos tarnyba.

Paaiškėjo, kad kaltinamasis anksčiau daug kartų buvo nusikaltęs. Jis teistas net penkis kartus už įvairius nusikaltimus – vagystes, plėšimus. Vyrui skirtos bausmės siekė nuo 3 iki 11 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ministerija

Ministerija portretas
Rūkymas visiems kenkia

Anonimas

Anonimas portretas
Vat kaip tas rūkymas kenkia... numesi nuorūką kur nors , kas nors užmins ir vuolia - byla išspręsta

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Matyt Jurbarko banditas nerūko,tai ir nesuranda.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių