Quantcast

Vyras užsakė savo žmonos nužudymą

  • Teksto dydis:

Maskvos gyventojas apkaltintas itin sunkiu ir retai pasitaikančiu nusikaltimu – savo žmonos nužudymo organizavimu.

52-ejų metų vyras šiuo metu suimtas, pranešė Maskvos prokuratūra.

Skelbiama, kad suimtajam pateikti kaltinimai pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius – „Neteisėtas ginklo laikymas“ ir „Žmogžudystės organizavimas“.

„Tyrimo duomenimis, kaltinamasis, turėdamas kėslų nužudyti žmoną, į nusikaltimą įtraukė ir savo pažįstamą. Pastarasis vėliau surado nusikaltimo vykdytoją, kuriam buvo perduotas šaunamasis ginklas, šoviniai ir pinigai.

Vykdytojas buvo informuotas ir apie tai, kokiais maršrutais keliauja moteris“, – rašoma prokuratūros pranešime.

Šių metų rugsėjo 5-osios vakarą žudikas šovė moteriai į galvą. Nuo patirtų sužalojimų ji mirė.

Teismas taip pat nutarė suimti ir nusikaltimą organizavusio vyro bendrininką. Dėl kokių priežasčių maskvietis nusprendė susidoroti su savo žmona, nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl manote, kad tai retas atvejis ir Lietuvoje taip nebūna

Kodėl manote, kad tai retas atvejis ir Lietuvoje taip nebūna portretas
Lietuvoje tai daroma su teisėsaugos priedanga. Neretai vyras pasisamdė advokatą, kuris viską ir sutvarko. Neretai nužudymais būna ne staigūs, o lėti. Tam yra daugybė būdų. Bet kurį žmogų nužudyti nurodžius būtent kokį ir kada, Lietuvoje kainuoja 3 eurus. Bet kokį - nesvarbu, ar žinomas, turtingas, ar politikas, valdininkas, versloninkas, šou žmogus, ar prokuroras, ar jų žmonos, ar vargšas, bomžas. Ir ši kaina stabili, nekinta nuo 1995m.

o

o portretas
/musu/ asocialas daro dargi savo gyvus vaikus i sulini sumeta kaip kaciukus ir nejaucia jokio gailescio o kiek neisaiskintu ir slepiamu ieks nezino / taip kad 1 susitvarkykim savo /kiema/ nelisdami i svetymus ===

Q

Q portretas
Pats galėjo , dabar visi taupo
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių