Quantcast

Vyras mirusią žmoną bandė atgaivinti degtine

Maskvoje gyvenantis vyras bandė atgaivinti mirusią žmoną savo paruoštais degtinės kompresais. Apie tai pranešė „Moskovskij Komsomolec“.

Leidinio duomenimis, birželio pabaigoje 64-erių Aleksandras (vardai pakeisti) paskambino seseriai ir informavo, kad jo 57-erių žmonai Likai bloga – ji pargriuvo, o iš burnos veržiasi putos.

Tačiau vyras pareiškė, kad pats susitvarkys ir išgydys žmoną. Kitą dieną sesuo atvyko, nes norėjo sužinoti, kokia susirgusios moters sveikata. Tačiau brolis seseriai durų neatidarė.

Sesuo kreipėsi į policiją, vėliau į Aleksandro butą mėgino patekti gelbėtojai. Vyras jiems trukdė patekti į vidų, papurškė dichlofoso.

Kai duris pavyko atidaryti, gelbėtojai išvydo moters lavoną. Maskvietis paaiškino, kad ruošė degtinės kompresus ir mikstūras, tikėdamasis, jog moteris atsigaus.

Nutarus vyrą vežti į ligoninę, jis pabandė kartu pasiimti žmonos kūną. Anot sesers, jos brolis daugiau nei dešimtmetį serga psichine liga, jis jau daug metų gydomas.

Tiksli moters mirties priežastis kol kas nenustatyta. Pirminiais duomenimis, ją ištiko infarktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anekdotas kažkoks

anekdotas kažkoks portretas
Kad apsinuodijus metilo spiritu reikia gerti etilo spiritą - faktas, bet atgaivinti lavoną - reikia būti Kristaus lygio stebūkladariu.

Jonaitis ir Petraitis

Jonaitis ir Petraitis portretas
A kuo cia stebetis. Pasaulis ritasi zemyn.

taip taip

taip taip portretas
.....jau nebėra nelaimiu vietiniu? Ar vėl tik reikia parodyti kaip pas jų blogai o mes šokolade , SEL ir daugiau ir įdomiau......
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių