Quantcast

Vyrą įgrūdo į automobilio bagažinę ir miške užkasė gyvą dėl itin menkos skolos

Sverdlovsko srityje jauną vyrą už neįtikėtinai menką skolą palaidojo gyvą. Baisus nusikaltimas įvykdytas dar prieš penkerius metus, bet išaiškintas tik neseniai, pranešė Sverdlovsko srities tyrimų komitetas.

2016-ųjų metų liepos 3-iosios naktį nedideliame Sverdlovsko srities Karpinsko mieste kaltinamasis ir jam talkinęs vyras pagrobė Kirilą Smirnovą. Pagrobėjai siekė priversti K.Smirnovą grąžinti skolą – 500 rublių. Dabartiniu kursu tai juokinga suma – 5,75 euro.

Pagrobtasis buvo nuvežtas į mišką. Mušdami ir grasindami, kad užmuš, nusikaltėliai privertė auką kasti sau duobę. Kai vyras liovėsi kasti, pagrobėjai ėmė jį daužyti ir privertė toliau kasti. Tada skolininką dar kartą primušė.

Išsigandę, kad auka gali pranešti policijai, banditai nusprendė jį nužudyti. Jie įstūmė vyrą į duobę ir užpylė žemėmis.

Nužudytojo pasigesta ne iš karto. Mat jis ruošėsi išvažiuoti į kitą Sverdlovsko srities miestą, kur anksčiau jau gyveno ir dirbo. Prieš pagrobimą K.Smirnovas skambino mamai ir pasakė, kad vyks įsidarbinti į kitą miestą. Todėl mama ir neįtarė, kad sūnui kažkas atsitiko.

Ji sunerimo tik liepos 10-ąją, kai sūnus jos nepasveikino su gimtadieniu. Kitą dieną moteris kreipėsi į policiją ir pranešė, kad dingo sūnus. Maža to, ji kreipėsi ir į ekstrasensus.

Galų gale tyrėjams pavyko išaiškinti įtariamuosius. Nustatyta ir žmogžudystės vieta. Vienam nusikaltimą įvykdžiusiam asmeniui pateiktas kaltinimas dėl žmogaus pagrobimo ir nužudymo. Kartu su juo prieš penkerius metus nusikaltimą įvykdęs bendras per tą laiką mirė.

Šios baudžiamosios bylos tyrimas vyksta toliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Antzmogiai

Anonimas

Anonimas portretas
Toks atvejis turbut karta per daig metu

Turbūt

Turbūt portretas
Per švelnios bausmės dabar
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių