Quantcast

Vokietijoje nudistas vaikėsi jo nešiojamąjį kompiuterį nugvelbusią šernę

Berlyne prie vieno ežero vienas nuogas deginęsis poilsiautojas puolė vytis šernę, pagriebusią krepšį su jo nešiojamuoju kompiuteriu, o šios komiškos scenos nuotraukos žaibiškai išplito internete.

Vyras buvo nufotografuotas besivejantis kiaulystę iškrėtusį gyvūną, stebimas apstulbusių poilsiautojų prie Velnio ežero, populiaraus tarp nudistų.

Incidento nuotraukų padariusi Adele Landauer (Adelė Landauer), Berlyne gyvenanti lavybininkė, penktadienį šiais vaizdais pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje ir vyrą vadino „tikru didvyriu“.

„Šernė su dviem mažyliais išėjo iš miško ieškotis ėdesio, – rašė ji. – Daugelis mūsų išsigandome, bet šernai atrodė taikūs.“

„Suėdę picą iš maudytis nuėjusio vyro kuprinės jie ieškojo deserto. Jie rado tą geltoną krepšį ir nusprendė jį nusinešti.“

Savininkas nedelsdamas puolė vytis nenaudėlius, kadangi krepšyje buvo jo nešiojamasis kompiuteris.

„Visi mes žavėjomės, koks jis buvo susikaupęs, o kai jis sugrįžo laikydamas rankoje savo geltoną krepšį, visi jam plojome ir sveikinome su sėkme“, – rašė A. Landauer..

„Taip nutinka tik tuomet, jeigu esi susitelkęs į savo tikslus“, – pridūrė koučerė.

Moteris taip pat paskelbė šias nuotraukas per „Facebook“, kur jomis iki penktadienio popietės buvo pasidalyta daugiau kaip 13 tūkst. kartų.

A. Landauer feisbuke parašė, kad kai parodė šias nuotraukas įvyko herojui ir paprašė leidimo jas paviešinti, vyras pradėjo juoktis ir mielai sutiko.

„Manau, gyvenimas turi savo juokingų pusių, ir turėtume jomis dalytis“, – pridūrė ji.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Užsidėtu ne tik triusikus ,bet ir maikę,kad nematytų žmonės to suvytusio užpakalio.Neinu į pliaža,nes jau btas laikas praėjo kai galėjau rodyti save ir kūną.Juo toliau juo kvaililiau žmonės masto.

Nuomone

Nuomone portretas
Nesuprantu , kodel kuo senesnis , tuo labiau nori rodyti ta savo suvytusia oda ir beprotiskus riebalus ant pilvo. Brr , kaip slykstu nuo tokiu nudistu .

Saunuole serne ...

Saunuole serne  ...  portretas
besimasturbuojanciam exsbicionistuj -nudistuj kompiuteris nereikalingas .....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių