Quantcast

Vaikinas paliko merginą dėl masažo seanso

22-ejų metų mergina pasiskundė, kad po masažo seanso ją paliko draugas. Savo istoriją ji papasakojo „Reddit“ forume.

Pasak merginos, ji užsirašė masažui į vietos SPA centrą ir manė, kad procedūrą atliks moteris. „Niekada ten nemačiau vyrų, tačiau taip atsitiko, kad man masažą atliko vidutinio amžiaus vyras. Nieko nemalonaus jis nedarė, aš paprasčiausiai mėgavausi masažu po įtempto mokymosi“, – prisiminė ji.

Po procedūros mergina pažadėjo ir savo 24-erių metų vaikinui atlikti masažą, kai jis grįš iš darbo.

„Jis paklausė, ar aš kažko išmokau iš masažuotojos. Atsakiau, kad tai buvo ne moteris, o vyras. Paaiškinau, kad nieko neišmokau. Draugas užpyko ir pareiškė, kad aš taip pasielgiau tyčia. Tarsi būčiau masažui užėjusi pas kažkokį atsitiktinį vyrą į namus, nors iš tiesų net nežinojau kas ten bus“,  – parašė mergina. 

Ji prisipažino, kad draugas nusprendė su ja išsiskirti. „Kartais emocijos nustelbia protą ir neįmanoma blaiviai įvertinti situacijos. Nemanau, kad vaikinas toksiškas ir nesivaldantis. Paprasčiausiai jis nėra tobulas, lygiai kaip ir aš“, – parašė mergina, atsakydama „Reddit“ komentatoriams.

Pastarieji buvo pareiškę, kad vaikinas galėjo įsižeisti dėl nepasitikėjimo savimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Akselbantas

Akselbantas portretas
Masažuok nemasažavęs, vis tiek teks permasažuoti naujai.

Manau

Manau  portretas
Palikti merginą jis jau seniai ruošėsi. Tai tik buvo proga tą padaryti. Čia kažkas sapalioja, kad jeigu žmona turi vyrą, tai jis gali pamasažuoti. Vyras gali tik paglostyti, nes masažo technikos reikia mokytis. Ir ne kiekvienas pramokęs dar sugeba gerai pamasažuoti. Dažniausiai einame į masažus, kai atsiranda sveikatos problemų. Ir tuomet labai svarbu, kad tas masažas būtų tinkamas. Esu turėjusi masažų pas vyrus. Tai vienas tik glostė, jokios naudos nebuvo. Kitas gerai darė, bet gal kiek per stipriai, nes mėlynių atsirado. To neturėtų būti. O man vyras net pinigų masažams davė. Tai va.

man

man portretas
gęda, kad aš perskaičiau tokį niekalą.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių