Quantcast

Startą skelbė aukso kamuoliukai

Klaipėdos krašto golfo aikštynas "National Golf Resort", jau kurį laiką visus norinčius kvietęs į atvirų durų dienas, penktadienio vakarą oficialiai "atvėrė" visas 18 duobučių.

Šia proga daugiau nei šešerius metus plėtoto unikalaus projekto akcininkai Arūnas Kuraitis, Lutzas Behrensas ir Ralfas Schiege išmušė po simbolinį aukso kamuoliuką.

"National Golf Resort" steigėjai viliasi, kad visu grožiu maždaug po trejų metų atsiskleisiantis aikštynas pateisins golfo kurorto vardą ir taps geriausiu Baltijos regione.

Pasaulinius standartus atitinkantis klasikinis 18 duobučių aikštynas su treniruočių aikštele bei trumpuoju 3 duobučių lauku – vienintelis tokio pobūdžio projektas Vakarų Lietuvoje. Kaip atidarymo iškilmėse prasitarė klaipėdietis verslininkas A.Kuraitis, jau pasirūpinta žemės sklypu ir antrajam 18 duobučių laukui.

Į šventinį vakarą susirinkę svečiai vaizdinga aikštyno panorama Danės upės slėnyje jau galėjo pasigrožėti iš prabangiai įrengto klubo namo terasos.

Planuojama, jog kitąmet šalia golfo laukų pradės veikti ir keturių žvaigždučių 65 kambarių viešbutis su moderniomis konferencijų ir banketų salėmis, restoranais bei SPA centru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių