Quantcast

Salelė dienraščio – dar patogesnėje vietoje

Įpratusieji prie "Kauno dienos" senosios buveinės, lengvai suras naująjį laikraščio Skelbimų ir prenumeratos skyrių Vytauto prospekto 23-iajame name. Be kita ko, čia galima nusipirkti ir šviežutėlį laikraščio numerį, nes skyriuje kasdieną dirbama nuo ryto 6 val. iki vakaro 19 val. Čionai galima užsukti ir šeštadienį 8–12 val.

Naujo padalinio atidarymo dieną jame dirbusi Živilė Danielienė pastebėjo, kad dauguma pirmųjų skyriaus klientų rytą buvo vyrai, o popietinėmis valandomis – dailiosios lyties atstovės.

"Matyt, mūsų laikraštyje kiekvienas randa tai, kas jam patinka", – reziumavo pirmosios darbo dienos statistiką apie klientus Ž.Danielienė.

Kaunietė Viktorija S., popietinėmis valandomis užsukusi į naująjį skyrių, džiaugėsi, kad jis atsirado šalia buvusio "Kauno dienos" redakcijos pastato.

"Kadangi dirbu Vytauto prospekte, tai pakeliui užsukau į šį skyrių nusipirkti laikraštį. Be to, čia nuolat pro šalį zuja daug žmonių, kuriems laikraščio Skelbimų skyrius padeda išspręsti daug problemų, priimdamas prenumeratą, skelbimus ar parduodamas laikraštį, kuriame kasdieną gausu atsakymų į rūpimus klausimus", – įsitikinusi Viktorija S.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu jo

nu jo portretas
paskutinis pasispardymas arteja dienikei :)

kunigaikštis

kunigaikštis portretas
Kas čia straipsnio pavadinime per pradžia?? Salelė dienraščio- kažkaip nėra logikos sakinio pradžioje. Aha, o pati kauno diena jau tuoj persikels į Lapių kultūrkės namus ir ten išleis savo paskutinį numerį. Gaila, kad nieko jau nebeliko iš buvusio TIKRO kaunietiško laikraščio. Beje, pastebėjau, jog prie visų straipsnių rašoma KD inf., tai, ką, gal jau kauno dienoje straipsnius rašo tik pats Hermio projektų bernelių kolektyvas? :D

Saulius1

Saulius1 portretas
Bando kaunadienė bent negyvenamoje saloje išsilaikyt.
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių