Quantcast

Pagaliau: prievartautoją surado po nusikaltimo praėjus 24 metams

JAV surastas vyras, kuris prieš 24 metus išprievartavo moterį Floridos valstijoje, Mary Esther mieste.

Apie tai pranešė „Northwest Florida Daily News“.

Amerikietė, kurios vardas neminimas dėl privataus gyvenimo apsaugos, buvo išprievartauta 1999 metų kovą. Vakare išeidama iš baro ji susipažino su vyru. Šis prisistatė Ronu ir pasiūlė moterį parvežti namo.

Tačiau vyras nuvežė moterį į kitą rajoną ir liepė nusirengti. Kai auka atsisakė, jis ėmė ją smaugti ir pareiškė, kad nusuks sprandą.

Įvykdęs nusikaltimą, prievartautojas numetė moterį ant kelio, kur ją paėmė pro šalį važiavęs vairuotojas. Pastarasis pristatė moterį į policiją.

Nukentėjusioji parašė policijai pareiškimą, o kriminalistai gavo nusikaltėlio DNR pavyzdžius. Tačiau nuo to laiko tyrimas du dešimtmečius nepasistūmėjo į priekį. Proveržis tyrime įvyko tik po 22-ejų metų.

2020 m. surasta biologinė medžiaga vėl buvo atiduota į laboratoriją, o detektyvai išsiaiškino, kad prievartautojas yra Charlesas Louisas Craigas. Vyrui dabar jau 60 metų.

Paaiškėjo, kad Ch. L. Craigas turėjo ilgą kriminalinę istoriją ir išėjo į laisvę prieš mėnesį iki išprievartavimo.

Kovo mėnesį h. L. Craigas buvo surastas Kalifornijoje ir atgabentas į Floridą.

Tuo metu, kai prievartautojui buvo pateikti kaltinimai, jis jau sėdėjo už grotų, tačiau pareigūnai nepranešė dėl kokio nusikaltimo jis buvo sulaikytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nu tikrao darvins

Anonimas

Anonimas portretas
Is kur ta D A R V I N A iskaset? Sake kad su savo proteviais su bezdzionem isejo gyventi. Ale vot matai ATSIRADO. Tikriausia bezdziones isvijo is bendruomenes kad lycna snuki serti nereiketu. A ne?

Naujininkai

Naujininkai portretas
Kaip iš peklos prievartautojp feizas.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių