Quantcast

Orų prognozė: baltos senųjų metų palydėtuvės

Kad ir kaip džiaugtųsi šilumos mėgėjai, tačiau lietuviška žiema tiesiog privalo būti su sniegu. Tokia, kokią išvydome prieš kelias dienas, pakirdę iš miego. Būtent tokia, anot meteorologų, ji ir bus bent jau pirmosiomis 2010-ųjų dienomis.

Šiandien nosį žnaibantis šaltukas Naujųjų naktį turėtų dar labiau sustiprėti, tačiau stebėti šventinių fejerverkų ar sveikinti kaimynų netrukdys – temperatūra neturėtų nukristi žemiau 8 laipsnių šalčio.

Paskutinę šių metų dieną turėtų džiuginti ir saulė, tačiau jau penktadienį ir šeštadienį danguje karaliaus debesys, turėtų snigti ir pašalti. Paskutinė šventinio maratono diena, sekmadienis, turėtų tikti žiemiškoms linksmybėms – meteorologai žada saulę ir kiek rimtesnį šaltuką (naktį – apie –16 C, dieną kiek šilčiau).

Planetos meteorologai, kurių prognozės užgriebia ir Lietuvos žemėlapius, žiemiškus orus žada iki pat sausio 11-osios, tačiau temperatūra turėtų tolygiai kilti.


Šiame straipsnyje: orai2010

NAUJAUSI KOMENTARAI

buozgalvis.

buozgalvis. portretas
Sveikinu visus tautiecius . Su tigro metais bukime vieni kitiems tolerantinkistiems kitu atzvilgiu . Rasykime kas yra aktualu .
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių