Quantcast

Nauja D. Kirkutienės knyga – dedikacija moterims

Keturiose novelėse – keturių moterų gyvenimo atkarpos. Ir visos jos susitinka eilėje prie laimės. Giliai širdyje jos gyvena laukimu.

Tačiau keliaudamos per savo dienas, pripildytas ne vien tylos, bet ir dūzgiančių minčių, pamažėle suvokia, kad laimės nereikia laukti – reikia gyventi ir būti laimingoms dabar.

Tokiais žodžiais į skaitytojus prabyla klaipėdietės menininkės Dalios Kirkutienės debiutinės knygos „Eilėje prie laimės“ anotacija. Ir, kaip mano pati autorė, šie keli sakiniai labai taikliai nusako esmę to, kas nugulė į 350 knygos puslapių.

Ne vieną personalinę parodą surengusi tapytoja prisipažino, jog posūkis į šią sritį – ne atsitiktinis.

„Rašiau visą gyvenimą. Iš pradžių – lyg ir sau. O kai jau prisėdau rimtai – tai tapo tarsi nėštumas. Jei jau esi nėščia, turi ir pagimdyti“, – juokavo D.Kirkutienė, neneigusi, jog išleisti šias ilgai brandintas mintis į viešumą padrąsino bičiulių palaikymas ir įvertinimas.

Maždaug per pustrečių metų gimusi knyga dar kvepia spaustuvės dažais, tad neilgai trukus besidomintiesiems grožinės literatūros naujovėmis autorė planuoja surengti jos sutiktuves.


Šiame straipsnyje: knyganovelėautorėskaitytojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių