Quantcast

Mergina būrėjai atidavė beveik 8000 eurų, kad jos sielą išpirktų iš velnio

Rusė Jekaterina atidavė 666 tūkst. rublių (7632 eurus) aiškiaregiai iš socialinio tinklo „TikTok“. Būrėja įtikino nukentėjusiąją, kad ji yra mirtinai užkeikta ir mirs, jei nebus atliktas sielos išpirkos iš velnio ritualas.

Apie tai pranešė telekanalas REN TV.

Maskvietė Jekaterina teigė, kad būrėja siūlė jai žiūrėti į žvakes, kopti į kalnus. Taip pat vadinamoji aiškiaregė merginai įrodinėjo, kad jai būtina pirkti magišką atributiką, t. y. figūrėles nuo nužiūrėjimo.

Galiausiai būrėja merginai pareiškė, kad jeigu ji nori išvengti laukiamų nemalonumų, privalo atlikti sielos išpirkos iš velnio ritualą.

Aiškiaregė merginai tvirtino, kad 666 tūkst. rublių (7632 eurai) būtini išsipirkimui. Būrėja tikino, kad po šio ritualo pinigus Jekaterinai grąžins.

Po tariamojo ritualo pinigų merginai niekas negrąžino. Ji suprato, kad buvo apgauta ir kreipėsi į policiją.

Prasidėjus tyrimui paaiškėjo, kad būrėja su klientais nesusitinka, jiems prisistato įvairiais vardais ir daro viską, kad nebūtų sugauta.

Policijos pareigūnams pavyko išsiaiškinti, kad, pirminiais duomenimis, ji yra viena iš raganos Žanos Nikolajevnos grupuotės narių.

Ši moteris seniai žinoma ezoteriniame versle kaip didelė aferistė. Šiuo metu pavyko sužinoti tik tiek, kad grupuotė slapstosi Rostove prie Dono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
nevarykita ant raganų, matote, kad jos žmogų iš velnio atperka. O šiaip viskas paprasta- yra paklausa bus ir pasiūla. Kodėl nepasiimti pinigų, jei veltui duoda

Kipšas \\\\\.../////

Kipšas  \\\\\...///// portretas
Kreipkitės pas palmyrą,nemokamai smegenis iškruš su savo horoskopais.Yra kvailių kurie tiki.

Aišk.

Aišk. portretas
Visus tuos burėjus reikia į kaliuzę sodinti.Pelnosi iš žmonių nelaimių,kurie yra silpnesni, nemoka susitvarkyti iškilusias gyvenimo problemas ir sunkumus.Papuoles pas aferistą ,psichologiškai apdorojamas ,paskiau ”žaidžiama” su žmogaus skausmingom gyvenimo akimirkom.Žinote ,aš turiu dievo dovaną matyti ir suprasti daugiau kaip kiti ,apie žmogų,jo savijautą ir sveikatą.Neuždarbiauju aš,keletą kartų norėjau žmogui padėti,vienas paklausė ,liko gyvas,kitas pasijuokė ir ,labai gaila nėra mūsų tarpe.Ne už pinigus norėjau padėti ,bet aš matau,norėjau žmogui padėti,man tiesiog gaila pasidarė,tačiau,tačiau.....Nepasitikėkite tais, kurie ima pinigus ..... .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių