Quantcast

„McDonald's“ nemokamai išdalytas padažas internete parduodamas už tūkstančius dolerių

  • Teksto dydis:

„McDonald‘s“ nemokamai išdalinti firminio specialiojo padažo buteliukai parduodami internete už tūkstančius JAV dolerių, o vienas pardavėjas už buteliuką nori gauti net... 10 tūkst. JAV dolerių.

Siekdamas paskatinti lankytojus pirkti naująsias mėsainio „Big Mac“ versijas, didžiausias pasaulyje greitojo maitinimo restoranų tinklas šią savaitę išdalino 10 tūkst. savo firminio specialiojo padažo buteliukų.

Žmonės juos graibste išgraibstė ir kai kurie iš jų, ilgai netrukę, ėmė juos pardavinėti „eBay“ aukcione už šimtus, o kartais net už tūkstančius JAV dolerių.

Padažo buteliukai buvo dovanoti dviejų skirtingo dydžio klasikinio mėsainio „Big Mac“ versijų – mažesnės ir didesnės – pristatymo proga.

„Big Mac“ „McDonald's“ restoranuose pasirodė 1968 metais. 1975 metais specialus padažas buvo konkrečiai paminėtas firminėje „Big Mac“ reklamoje, kurioje buvo išvardyti mėsainio ingredientai – „du 100 proc. jautienos paplotėliai, specialus padažas, salotos, sūris, marinuoti agurkai ir svogūnai bandelėje su sezamo sėklomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių