Quantcast

Ji pavergė Žemę

Po iškilmingos ceremonijos naktį į pirmadienį paaiškėjo gražiausia planetos moteris. Mis Žemės titulą Filipinuose vykusiame konkurse laimėjo šios šalies atstovė Karla Paula Henry.

Ji nugalėjo 84 varžoves iš įvairių pasaulio valstybių ir tapo pernykštės nugalėtojos kanadietės Jessicos Trisko įpėdine. Tiesa, kai kurie kritikai pastebėjo, kad Filipinuose vykusio konkurso vertinimo komisija akivaizdžiai simpatizavo šios šalies atstovei.

Konkurso pabaigoje dalyvėms teko atsakyti į klausimą, ką jos norėtų pasakyti apie aplinkosaugą naujajam JAV prezidentui Barackui Obamai.

"Žinios apie aplinkosaugą turi būti skleidžiamos visur. Ypač mes turime mokyti vaikus, kad jie netolimoje ateityje galėtų pasirūpinti mūsų motina Žeme", – sakė K.P.Henry.

Konkurse "Mis Žemė" antrą vietą pasidalijo trys merginos. Mis Žemės oru tapo gražuolė iš Tanzanijos Miriam Odemba, Mis Žemės vandeniu – meksikietė Abigail Elizalde, o Mis Žemės ugnimi – brazilė Tatiane Alves. Į konkurso finalą taip pat pateko Kolumbijos, Ispanijos, Šveicarijos ir Venesuelos atstovės.

Lietuvai konkurse atstovavo dainininkės Livetos Kazlauskienės dukra Ingrida. Patekti į finalą merginai nepavyko.

"Mis Žemė" yra vienas iš trijų didžiausių pasaulio grožio konkursų. Nuo "Mis visatos" ir "Mis pasaulio" šis skiriasi tuo, kad skirtas aplinkosaugai. Mis Žemės titulą laimėjusi mergina turi visus metus dalyvauti aplinkosaugos projektuose ir kitaip reikštis šioje srityje.


Šiame straipsnyje: Miss

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių