Quantcast

Dėl pašte dingusio laiško moteris prarado loterijos laimėjimą

Floridos gyventoja Sue Burgess prarado loterijos laimėjimą dėl to, kad paštas pametė laišką, kuriame buvo loterijos bilietas. Apie tai praneša "Associated Press".

Liepos pabaigoje S. Burgess išlošė 1000 JAV dolerių. Tam, kad gautų pinigus, bilietą reikėjo įmesti į specialią dėžutę vietiniame loterijos filiale arba jį paštu išsiųsti į Talahasio miestą.

Dėl koronaviruso pandemijos vietinis filialas nedirbo, todėl moteris pasinaudojo antru variantu ir išsiuntė bilietą registruotu laišku.

Remiantis pašto tinklalapio informacija, rugpjūčio 12-osios rytą siuntinys pasiekė Talahasio paštą. Tačiau čia jis dingo.

Loterijos organizatoriai tvirtina, kad bilieto taip ir negavo, todėl laimėjimo išmokėti negali. Organizatorių patarta, S.Burgess kreipėsi į paštą, tačiau sulaukė tik atsiprašymo ir pažado, kad bus atliktas tyrimas.

Pagal loterijos taisykles, neišmokėtas laimėjimas atitenka kitam dalyviui, tačiau šiuo atveju organizatoriai pasiryžę padaryti nuolaidų. Jei S.Burgess laiškas atsiras ir antspaudas patvirtins, kad laiškas užsilaikė ne dėl moters kaltės, ji gaus laimėtą pinigų sumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Kaip sakoma, jei ne man tai ir ne tau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių