Quantcast

Britas pajūryje rado prieš 82 metus rašytą laišką butelyje

Didžiajai Britanijai priklausančios Džersio salos gyventojas pajūryje rado prieš 82 metus rašytą laišką butelyje, praneša laikraštis „The Daily Mail“.

55 metų Nigelas Hillas vaikštinėjo su šunimi ir atsitiktinai užtiko stiklinį butelį su laišku, datuotu 1938 metų rugsėjo 5 d. Jis buvo parašytas ant kartono skiautės. „Jei jūs radote šį butelį, prašyčiau susisiekti su Johnu Staplefordu ir pridėti nuotrauką“, – rašė laiško autorius, nurodęs savo adresą.

N. Hillas paskelbė apie savo radinį „Facebook“ paskyroje. Netrukus jam pavyko susisiekti su moterimi, gyvenančia laiške nurodytu adresu. „Ji sakė neprisimenanti jokio J. Staplefordo. Tame name ji gyvena pastaruosius 30 metų, – pasakojo N. Hillas. – Bet paskui ji pasidomėjo ankstesniais savininkais ir sužinojo, kad J. Staplefordas įsigijo namą 1921 metais“.

Britas sakė norįs rasti J. Staplefordo giminaičių ir perduoti jiems butelį su laišku. Gimimų ir mirčių registracijos bazėje N. Hillas surado laiško autoriaus pavardę. Paaiškėjo, kad J. Staplefordas gimė 1889 metų rugpjūčio 4 d., o mirė 1980 metų gruodžio 2 d. Norfolko grafystėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių