Quantcast

Brazilijoje moteris ligoninėje buvo paguldyta šalia savo šeimos žudiko

  • Teksto dydis:

Viena moteris, paguldyta į ligoninę San Paulo priemiestyje su šautinėmis žaizdomis, atgavusi sąmonę pamatė, kad guli šalia vyro, kuris nužudė jos dukrą ir vyrą ir kuris taip pat šovė į ją.

"Tai medžiaga muilo operai", - interneto naujienų svetainei G1 sakė Moži das Kruziso policijos inspektorius Luizas Roberto Bilo (Luisas Robertu Bilu).

L.R.Bilo, kuris vadovauja šio nusikaltimo tyrimui, sakė, jog bando nustatyti motyvus ir ar su tuo gali būti susiję dar kokie nors žmonės.

Žmogžudystę užfiksavo autobuse įrengtos saugumo kameros. Prie autobuso buvo nušautas apsaugininkas Jose Cosme Barrosas (Žozė Kosmi Barosas). Jo žmona ir penkerių metų duktė bandė išsigelbėti lipdamos į autobusą, bet užpuolikas šovė ir į jas.

J.C.Barrosas ir jo duktė žuvo, o 28 metų žmona Naircleide Duarte (Nairkleidi Duarti) sunkios būklės buvo nuvežta į ligoninę.

Po kelių valandų užpuolikas, 27 metų Lucas Ribeiro do Nascimento (Lukas Ribeiru du Nasimentu), buvo sučiuptas per peštynes prie vieno naktinio klubo ir pašautas, pranešė policija.

Visai atsitiktinai jis buvo paguldytas į tą pačią ligoninę ir tą pačią palatą kaip N.Duarte, sakė policija, kuri nurodė, kad jau turi ilgą šio įtariamojo bylą, pirmiausia - dėl apiplėšimų ir nužudymų.


Šiame straipsnyje: žudikasligoninėpalatašaulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
Kodėl vyrai ir moterys guldomi į vieną palatą? Čia kaip suprasti?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių