Quantcast

Bavarijoje 20-metė benamė spaudžiant šalčiui lauke pagimdė kūdikį

Vokietijos pietrytiniame Niurnbergo mieste penktadienį paryčiais spaudžiant minusinei temperatūrai benamė moteris lauke pagimdė kūdikį.

Policijos patrulis 20-metę gimdyvę, jos palydovą ir naujagimį pastebėjo prie ventiliacijos angos šalia metro stoties apie 5 valandą ryto. Moteris buvo ką tik pagimdžiusi, pranešė naujienų agentūra DPA.      

Gimdyvė su naujagimiu buvo įsupti į miegmaišį, kad nesušaltų. Tuo metu oro temperatūra siekė 15 laipsnių šalčio pagal Celsijų.  

Pareigūnai motiną su naujagimiu nuvežė į ligoninę medikų apžiūrai.

Daugiau detalių apie įvykį kol kas neskelbiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Musulmone turbūt gimdė specialiai lauke

Musulmone turbūt gimdė specialiai lauke portretas
Kad gautų visa aprūpinimą Vokietijoje.

Teis.

Teis. portretas
Delfi anoniminių komentarų neleidžia rašyti jau seniai,tuo pažeisdami L R konstituciją,laisvai reikšti savo nuomonę, įsitikinimus.Negalima tik rašyti necenzūrinius žodžius o visą kitą galima , vadinasi DELFI portalą galimą paduoti i teismą , dėl žodžio laisvės apribojimų.

na štai,šitą žinutę laikykit kuo ilgiau

na štai,šitą žinutę laikykit kuo ilgiau portretas
esu atjungtas nuo delfio už tai kad aiškinu kad vakarų europa akyse virsta chalifatu.čia greičiausiai vokiečiai išmesti savo laiku i gatvę,nes komunalinius butus reikėjo skubiai dalinti arabams su dešimtimis vaikų..o žydų valdomam delfiui siulau susimastyt-kai jusų vaikus mes į gatvę,nes reikės apgyvendinti sparčiai keliamus arabus ir negrus,ar ne jusų kolektyvas prisidėjo prie to,atjunginėdamas patriotinius komentatorius.švedijoje negrai visų pirma išstumia welkomistus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių