Quantcast

Atsisveikindamas su vaikystės namais vyras juos pavertė nuotraukų galerija

Atsisveikinti su ilgai puoselėtais namais nėra taip paprasta – Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenantis vyras tam sugalvojo itin jautrų ir originalų būdą – jis namą pavertė asmeninių nuotraukų galerija.

Kai Gary Sweeney nusprendė parduoti savo šeimai priklausantį namą šalia Los Andželo, pagrindiniu uždaviniu vyrui tapo tinkamas atsisveikinimas su ilgus metus puoselėtais namais. Iš įprasto vakarinės pakrantės namo šis virto visiems prieinama galerija. Buvęs namo savininkas visas sienas iškabino didelėmis senomis savo šeimos nuotraukomis. Pagrindinis nuotraukų tikslas – leisti kiekvienam prisiliesti prie šiame name vykusio gyvenimo.

„Tai padaryti mane įkvėpė faktas, kad vos pardavęs namą puoliau į paniką. Šis namas mūsų šeimai priklausė septyniasdešimt metų. Mano sesuo ir aš į namą buvome parvežti tiesiai iš ligoninės, kurioje gimėme. Mano tėvas, močiutė mirė šiame name. Tai man buvo vieninteliai namai kol baigiau koledžą. Dėl visų šių priežasčių, su namu norėjau atsisveikinti deramai“, – pasakoja buvęs namo savininkas.

Daugiau apie tai – LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių