Quantcast

„Apkalbas“ lydėjo nesklandumai

Ne pirmus metus organizuojamas jaunųjų kūrėjų mados šou "Apkalbos" šįkart sulauks tikrai daug apkalbų. Deja, ne iš gerosios pusės.

Oficialiai skelbtu renginio pradžios laiku organizatoriai vis dar lakstė su kopėčiomis ir derino apšvietimą. Po 40 min. laukimo, susirinkusiųjų šurmulį pertraukė stilistės Eglės Mickevičienės rankose atsidūręs spiegiantis mikrofonas. "Au, au – kalbu pirmuoju asmeniu", – pagal fonogramą dainavo vakarėlių liūtė. Kaip vėliau paaiškėjo, tą vakarą jai buvo patikėtos itin svarbios – vedėjos pareigos. "Kaunas yra jėga, nes čia gimsta tikrasis menas. Vilnius yra popsas, ten dėstytojai konkuruoja su savo auklėtiniais", – renginį pradėjo E.Mickevičienė.

Tiesa, ilgainiui vakaro vedėjai darėsi vis sunkiau nuosekliai dėstyti savo mintis, ištarti rėmėjų pavadinimus ir dalyvių pavardes. Kolekciją "Balta juoda" pristačiusi jaunoji dizainerė Inga Kliauzentaitė, ant podiumo lipo iškviesta Kazlauskaitės pavarde. "Košmaras, gal ji kažką vartojo?" – griebdamiesi už galvų stebėjosi dalyviai ir žiūrovai. Nevykusi vakaro vedėja tapo ne vieninteliu apkalbų objektu.

"Podiumas turėtų būti aukštesnis, lempos kitu rakursu pastatytos. Dabar net sunku suprasti, iš kokios medžiagos pasiūta suknelė. Viskas kaip valgykloje, – kritikos negailėjo Eriko vardu prisistatęs kaunietis, užtikrinęs, kad jaunieji dizaineriai čia niekuo dėti. – Jie kaip visada iš savęs išspaudžia maksimumą. Tik pažiūrėkite, kokie nuostabūs jų darbai. Šaunuoliai."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
Va va, tos moteros, įgavusios 'veikimo' laisvę... pasipūtimo - daug, o naudos?.. :-(
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių