Quantcast

81-erių vyras pavargo rūpintis neįgalia žmona ir ją nuskandino

Kanagavos prefektūros (Japonija) gyventojas Hiroshi Fujiwara nusprendė atsikratyti neįgalios žmonos. 81-erių metų vyras nuskandino 79-erių metų žmoną.

Apie tai rašo „South China Morning Post“. Trečiadienį, lapkričio 2 dieną, japonas įsodino žmoną į neįgaliojo vežimėlį ir atvežė ją prie jūros. Čia vyras nustūmė moterį nuo molo į jūrą.

Tada H. Fujiwara grįžo namo ir apie tai, ką padarė, prisipažino savo vyriausiajam sūnui. Pastarasis nedelsdamas kreipėsi į policiją.

Moterį nuvežė į ligoninę. Joje gydytojai konstatavo jos mirtį. Vyras buvo suimtas ir pripažino kaltę.  Japonas savo poelgį aiškino tuo, kad pavargo 40 metų prižiūrėti neįgalią žmoną.

Straipsnį komentavę žmonės pasiskirstė į dvi stovyklas. Vieni žmonės pateisino vyro elgesį. Jie teigė, kad jis nužudė žmoną „jos sutikimu“, „iš abipusės meilės“. Jie kaltino valstybę, kad ji nepakankamai rūpinasi pagyvenusiais žmonėmis ir neįteisina eutanazijos.

Kiti skaitytojai tvirtino, kad H. Fujiwara yra negailestingas žudikas ir reikalavo nusikaltimą įvykdžiusį vyrą griežtai nubausti.

„Gėda visiems, kurie jį gina. Tikiuosi, jis supus kalėjime“, – parašė viena komentatorė .

Japonijoje ketvirtadaliui gyventojų yra daugiau kaip 65-eri metai. Prognozuojama, kad 2050-aisiais tokio amžiaus žmonių šalyje bus trečdalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
Gaila kad tik gyvunam yra eutanazija .Senam žmogui sunku apie save pasirupinti o čia dar neigale žmona .Bet kodėl jis jos neišvežė į pensiona .Kur artymi žmones ko nepasirupino.

MU MU

MU MU portretas
Smetoninej lietuvoj ziema pririzdavo prie medzio miske ir palikdavo, 21 amziuje geriau-atsirado SKIEPAI. Fit ir viskas.

to Samurajus

to Samurajus portretas
Matyt pagal tą knygą japonų filmas ,,Legenda apie Narajamą".
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių