Quantcast

„Samsung LaFleur“ kolekcija madingoms moterims

„Samsung Electronics Co. Ltd.“, pirmaujantis mobiliųjų telefonų gamintojas, pranešė, kad visame pasaulyje puikiai žinoma aukštosios mados dizainerių mūza Carmen Kass reklamuos „LaFleur S7070“ ir „LaFleur S5150“ – pirmuosius produktus iš „Samsung LaFleur Collection 2010“ linijos. 

Pradedant vasario mėnesiu, Portugalijoje, Vengrijoje ir Baltijos šalyse, taip pat, palaipsniui ir kitose pasaulio rinkose, vyksta „Samsung LaFleur Collection 2010“ pristatymai televizijoje ir spaudoje. Reklamose išryškinamas naujasis mados etalonas: gracingumas dieną ir žavesys vakare. C.Kass spinduliuoja kerintį žavesį tiek dieną, tiek ir naktį. 

„C.Kass įkūnijamas aukščiausio lygio ir intelekto žavesys idealiai tinka „Samsung LaFleur Collection 2010“, kurią sudaro mobilieji telefonai specialiai sukurti šiuolaikiškai moteriai,“ – teigė Younghee Lee, „Samsung Electronics“ Mobiliųjų telefonų padalinio marketingo viceprezidentas.

Estų modelis C.Kass labai populiari tarp elitinių mados kūrėjų, ji pasirodo ant daugelio pasaulinių mados žurnalų viršelių. 

Papildydama „LaFleur“ įspūdingąją išorę ir maloniąsias savybes, įskaitant režimus „Beauty Effect“ ir „Lomo Effect“ ir pageidavimų sąrašą „Wish list“. 

Sukurtas išskirtinio skonio primadonai

„Samsung LaFleur“ sukurtas išskirtinio skonio moteriai, savim pasitikinčiai ir patraukliai asmenybei. Ši tikslinė auditorija teigiamai priims įspūdingąjį perlo baltumo „Samsung LaFleur“ galinį dangtelį, taip pat, ir ergonomišką deimantu ir krištolu spindintį mygtuką korpuso priekyje.   

Naudodami modelyje „LaFleur“ integruotą 3.2 mln. vaizdo elementų fotokamerą ir „Beauty Effect“ ir „Lomo Effect“ režimus, vartotojai galės gauti puikias, be defektų nuotraukas ir portretus.

Šis įrenginys užtikrina kokybišką ir lengvai palaikomą ryšį su draugais ir kolegomis. „Pop-up SNS“ (Social Networking Service – socialinio tinklo paslauga) vartotojui akimirksniu praneša, kai draugai atnaujina savo informaciją socialiniuose tinklalapiuose „Facebook“ ir „MySpace“. Greitųjų žinučių siuntimo paslauga visus abonentus sujungia į vieną nesudėtingai naudojamą sistemą, todėl vartotojas visą laiką palaiko ryšį.

Kitos funkcijos sukurtos, turint omenyje moters poreikius, ir apima saugumą užtikrinančias galimybes, įskaitant „SOS Message“ ir „Fake Cal“ (klaidinantis skambutis). Vartotojai gali išsiųsti tiesioginę žinutę arba paskambinti iš anksto numatytoms viešosioms saugumo tarnyboms, kai, iškilus pavojui, atliekamas klaidinantis skambutis. Funkcija „Wish List“ (pageidavimų sąrašas) padeda vartotojui sutvarkyti pirkinių planus.

Primadonai, esančiai dėmesio centre

„Samsung LaFleur S5150“ sukurtas moteriai, visur ir visada esančiai dėmesio centre. Mobilusis telefonas turi spindintį, sidabro spalva tonuotą galinį dangtelį, dengtą 3D struktūrą imituojančiu vaizdu. Paslėptas LED ekranas „glittering LED“ (puošnusis LED) šviečia perspėdamas vartotoją apie įeinantį skambutį ar žinutę. 

Kaip ir modelis „LaFleur S7070“, „LaFleur S5150“ turi eilę įvairių vaizdo redagavimo funkcijų, įskaitant „Beauty Effect“ ir „Lomo Effect“, įdiegtos saugumą užtikrinančios funkcijos, įskaitant „SOS Message“ ir „Fake Call“. 

„LaFleur S7070“ ir „LaFleur S5150“ išleidimas patvirtina Samsung nuostatą kurti stilingus, madingus ir funkcijų pripildytus mobiliuosius telefonus skirtus moterims. 
2010 m. sausio mėnesį kolekcija „Samsung LaFleur Collection 2010“ pristatyta Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje ir kitose Europos šalyse, vėliau tai įvyks Pietryčių Azijos ir Kinijos rinkose.


Šiame straipsnyje: Samsung

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių