Trys receptai ir dvi raugintų agurkų stovyklos: kuriai priklausote jūs?

Vila

Vila portretas
Pirma karta girdziu,kad agurku nereikia uzspausti,nes suminkstes. Kaip tik uzspaudavome,kad kietesni butu,o dabar atvirksciai?

Anonimas

Anonimas portretas
i uzpildyta 3l slioka,pilu salta krano v. +3 v.s druskos,su pl.dangt. i salta patalpa[geriausiai ,rusi]

Gija

Gija portretas
Siaubingi visi agurkai parduotuvėse kuriose indeliuose yra idėta kalendros.Jos priduoda agurkui saldumą.Kalendrų rauginant ,vekuojant,marinuojant dėti nereikia nes sugadina agurkų skonį.Niekada neperku aš agurkų kurių indeliuose būna kalendrų,nes bus šlykščiai saldūs agurkai.

Anonimas

Anonimas portretas
Aš ziemai rauginu agurkus taip . Ant siklainio dugno įdedu krapų ,juodujų serbentų lapų .vyšnių lapų .krieno lapą .kelis česnako dantukus ,sudedu agurkus . Sirupui imu šaltą vandenį iš krano , įpilu litrui vandens 60gr. rupios druskos ir uzpilu agurkus iki pat viršaus ir vėl įdedu krapų ir krieno lapo gabaliuką . Karštame vandenije trumpai pakaitinu plastikinį dangtelį ir uzdengiu.Kol vyksta rugimas stiklainį įstatau į lėkšte ,kad ant zemės nepribėgtų skysčio. Man skanu ir Jums skanaus.
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Orai
  • TV
    programa
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Galerijos

Daugiau straipsnių