Quantcast

Skaniai ir paprastai: gardūs smaližių pusryčių receptai

  • Teksto dydis:

Vasara – toks laikas, kai leidžiame sau ilgiau pamiegoti, stengiamės kuo daugiau pailsėti ir, žinoma, kuo skaniau pasigaminti valgyti bei pasmaguriauti. Laidos „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas siūlo du patiekalus, kurie paįvairins jūsų savaitgalių vėlyvus rytus ir išvykas su draugais.

Virtuvės šefas pasiūlo vėlyvuosius pusryčius, kurie labai patiks saldumynų mėgėjams ir smaguriams. Tai – juodojo šokolado pyragas su greitai paruošiamais ledais. Taip pat puikus brandintos jautienos kepsnys su žaliuoju padažu ir daržovėmis.

Kodėl negalima perkaitinti šokolado? Ką galima naudoti pyragams vietoje miltų ir kodėl būtina į juos įdėti druskos? Šios ir kitos kulinarijos bei konditerijos paslaptys – šeštadienį 10.30 val. televizijos laidoje „Skaniai ir paprastai“.

Receptai:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių