Patiekalai iš kirvio koto per karantiną suartino žmones
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Naujas supermaistas – iš jūros gelmių, bet receptai – žemiškai paprasti2
Produktai su jūros dumbliais Lietuvoje tampa jau ne egzotika, o kasdieniu pirkėjų pasirinkimu. Stiprėjant sveikos gyvensenos ir mitybos tendencijoms, visame pasaulyje jūros dumbliai sulaukia vis daugiau dėmesio, nes yra vertingas naudingų maistinių med...
-
Natūralūs, sveiki ir gardūs mišiniai, kurie padės stiprinti imuninę sistemą1
Šią žiemą rūpintis organizmo apsauga nuo peršalimo ligas sukeliančių virusų – ypač aktualu. ...
-
Šefas G. L. Demarco atskleidė tobulo kepsnio paslaptis: išbandykite savo virtuvėje3
Stiprėjant grilio tradicijai Lietuvoje, vis daugiau gyventojų kepsninėje ruoštų patiekalų skoniais mėgaujasi ne tik vasarą, bet ir atvėsus orams. Galimybę ir žiemą paruošti gardžius kepsnius nei minutės nešąlant prie lauko ke...
-
Skanūs ir be alkoholio: kokteiliai pakeliui į Naujuosius metus2
Per pastaruosius metus ryškėja tendencija įprastus alkoholinius gėrimus keisti sveikesnėmis alternatyvomis be alkoholio. Šį pokytį atliepia ne tik tokių gėrimų asortimentas, bet ir auganti jų paklausa. Nealkoholiniai gėrimai tinka ir ...
-
Pasilepinkite pyragais: tradicinis prancūziškas ir su midijomis
Artėja graži ir prasminga Trijų karalių šventė. Su ja kartu baigiasi ir didžiųjų žiemos švenčių laikotarpis. ...
-
Kūčios – magiškos, Kalėdos – sočios (receptai)1
Gruodžio 24-osios vakarą, patekėjus pirmajai žvaigždei, beveik visa Lietuva sėda prie Kūčių stalo. Mat stalas su dvylika patiekalų ir yra pagrindinis žiemos švenčių akcentas – visi ritualai, visos apeigos, visi papročiai daugiausia s...
-
Pirmą kartą Kūčių stalą ruošiantiems žmonėms – patarimai ir patiekalų receptai1
Nors sakoma, kad Kalėdos – šeimos šventė, specialistai ragina šiemet su artimaisiais šilčiausiais linkėjimais pasidalinti virtualiai. ...
-
Idėjos šventėms: siūlo išbandyti ne tik karpio spurgytes
Artėjant gražiausioms metų šventėms, TV3 laidos „La maistas“ šefai nustebins originaliomis ir labai gardžiomis kulinarinėmis idėjomis – ką patiekti ant Kūčių ir Kalėdų stalo. ...
-
Svajonės išsipildymo ingredientai: rašymas ir maisto gaminimas7
Nikoletos Kacaitės "Kauno dienos" skaitytojams nereikia pristatyti. Daugelis įsiminė kelerius metus dienraštyje gyvavusią jos autorinę rubriką "Be filtro", žavėjosi jos drąsiu ir skvarbiu žvilgsniu į kasdienybės realijas,...
-
Laikas naujiems skoniams: patiekalai iš aštuonkojo – rimtas varžovas ir silkei3
Patiekalai iš aštuonkojo gali būti verti svarbiausios metų šventės. Egzotiškas jūrų gyventojas dabar dažniau negu anksčiau atsiduria ant lietuviško vaišių stalo, nes yra lengvai prieinamas – nuolat puikuo...
Vis nepataiko kirvis koto?
Anonimas