Quantcast

Greita blyninė skubantiems

Geros naujienos trumpą pietų pertrauką turintiems arba užkandžiauti greitojo maisto restoranuose mėgstantiems vilniečiams. Vokiečių gatvėje parduotuvės "Ikiukas" pašonėje duris atvėrė blyninė "Tiko".

Savo interjeru ji panaši į visus greitojo maisto restoranus: po visą salę išbarstyti dviviečiai staliukai. Spalvos linksmos – dominuoja oranžinės ir žalios žaismė.

Restorano vitrina mirga marga nuo pasiūlymų – stovint už restorano durų galima susipažinti su visu valgiaraščiu. Pristatomos akcijos, siūlomi kompleksiniai pietūs. Galima rinktis iš trijų variantų. Kaina svyruoja apie 9,7–9,9 lito. Už tiek gausite indelį sultinio, daržovių mišrainės ir du blynus pagal skonį: su mėsa, kumpiu ir sūriu, daržovėmis, grybais ir pan. Perkantiems kompleksą šaltas gėrimas pridedamas nemokamai.

Aptarnavimas kaip greitojo maisto restorane "McDonald's". Tai, ką valgysite, reikia išsirinkti prie baro. Mokama iškart.

Sultinys, salotos, gėrimai duodami iš karto. Taip pat ant padėklo padavėjas padeda numerėlį, jį prašo pasistatyti ant stalo. Vėliau pagal šį sutartinį ženklą jis atneša iškeptus blynus.

Viskas patiekiama vienkartiniuose induose, valgoma vienkartiniais įrankiais. Blynai atnešami servetėlėje, susukti kaip sumuštinis.

Restorane "Tiko" iš viso galima rinktis iš 11-os rūšių blynų. Kainos svyruoja apie 3,6–4,1 lito, atsižvelgiant į blyno įdarą. Blynai kepami klientams matant – taip kaip "Gusto blyninėje". Pieno kokteilį greitojo maisto restorane "Tiko" išgersite už 3,2 lito. Sriuba atsieis 2,3 lito. Prie jos pridedama duonos – nemokamai.

Porcijos nemažos: po kompleksinių pietų sotūs pasijustų net ne tik skaniai, bet ir gausiai pavalgyti mėgstantys žmonės. Tiesa, pasakyti, kad blynai tirpsta burnoje, negalima. Įdaro skonį nustelbia kiek per saldus pats blynas – kumpis su sūriu nejučia irgi tampa salstelėję.

Neseniai duris atvėręs restoranais klientus vilioja visais įmanomais būdais. "Mėnesio pasiūlymas", – skelbia užrašas didelėmis iš tolo matomomis raidėmis.

Liepą blynas su kiauliena ir daržovėmis kainavo 1,79 lito. Paskelbta net juodos arbatos ir kavos akcija. Puodelis šių gėrimų atsieina 1,49 lito.

Blyninė dirba kasdien, 10–24 val.


Šiame straipsnyje: blynaiblyninėblyninė tiko

NAUJAUSI KOMENTARAI

susidomejusi

susidomejusi portretas
noreciau dirbti pas jus.:)
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

  • Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti
    Naminė chalva: nustebsite, kaip lengva pasigaminti

    Metas gardžiam receptui. Kaip namų sąlygomis pasigaminti chalvą? Pasirodo, be saulėgrąžų šiam skanėstui reikės vos kelių papildomų ingredientų, o žaisdami su formelėmis ir saulėgrąžų smulkinimu, galėsite išgauti vis kitokį sk...

    9
  • Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų
    Pavasarinės daržovės dovanos – patiekalai iš smidrų

    Smidrai yra viena iš sparčiausiai augančių daržovių, tinkamomis sąlygomis jie per vieną dieną gali užaugti kelis centimetrus. Jau dabar galima mėgautis šviežiu smidrų derliumi: jie paįvairins pigesnes salotas, mėsos patiekalus ir tr...

    1
  • Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?
    Kas dera, o kaip nereikėtų eksperimentuoti su šaltibarščiais?

    Su lyg šiltuoju sezonu keičiasi ir meniu. Ant dažno lietuvio pietų stalo matyti ir lėkštė šaltibarščių. Beje, vienas užsienyje itin populiarus maisto tinklaraštis šią šaltą sriubą titulavo kaip skania...

    9
  • Skanios idėjos vaišių stalui <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Skanios idėjos vaišių stalui (receptai)

    Kad ir kokių pamėgtų receptų turime šventiniam stalui, visuomet norisi išmėginti kažką naujo. Gal nutarėte paįvairinti šaltą stalą, paruošti sotų kepsnį ar pamaloninti svečius skanėstu? Tuomet šie receptai &nda...

  • Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Maisto tinklaraštininkė E. Angelė: gamindama maistą jaučiuosi laiminga (receptai)

    Tinklaraščio „Maistas ant stalo“ autorei Eglei Angelei gaminti maistą – smagiausias užsiėmimas. „Tuomet nusiraminu, atsipalaiduoju, užsimirštu, rūpesčiai kažkur išgaruoja. Džiūgauju, nes artėja Velykos, s...

    16
  • Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija
    Per Velykas – ne tik marginti kiaušiniai: saldi šventinio stalo repeticija

    Nors Velykų stalas dažniausiai asocijuojasi su margintais kiaušiniais, žinoma, tai ne vienintelis šventės patiekalas. Saldus švenčių stalas ne mažiau svarbus nei mėsos, žuvies ir daržovių patiekalai. Šeimininkės jau daba...

  • Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys
    Grilio sezono pradžiai – ypatingas kepsnys

    Daugelis jautienos patiekalus sieja su ypatingomis progomis ir šventėmis: įmantriai paruoštus kepsnius renkamės restoranuose gimtadienių ar sukaktuvių progomis. Čirškantis jautienos kepsnys puikiai tinka pradėti kepsninių sezoną. ...

  • Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai
    Įmanoma dermė: greitai, paprastai, skaniai, maistingai

    Prieš porą metų iš Australijos grįžusi ir šiuo metu, kaip pati sako, tarp Klaipėdos ir Vilniaus gyvenanti Akvilė Zarambaitė studijuoja WEB dizainą, o laisvalaikiu savo intagramo paskyroje negali_sustot dalijasi mintimis apie mažus...

    2
  • Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?
    Kaip tinkamai laikyti sūrius šaldytuve?

    Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar universaliojo fermentinio. Lietuvius jau galima p...

    1
  • Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Pasidžiaukime gaivia žaluma lėkštės (receptai)

    Pavasarėjant pietums norisi nebe tirštų troškinių, o didelės lėkštės šviežių salotų su įvairiaspalvėmis naujo derliaus daržovėmis. Nors salotos tradiciškai patiekiamos kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patieka...

    1
Daugiau straipsnių