Duona be gliuteno: kaip pasigaminti patiems?

Atsargiau su tuo „BE gliuteno”!

Atsargiau su tuo „BE gliuteno”!  portretas
Išgirdau TV laidoje, jog būtent jis gali būti mano lėtinės (nepagydomos) sunkios ligos priežastis. Pabandžiau atsisakyti gliuteno. Pradžioje buvo nemalonu, bet pakenčiama. Tačiau kuo toliau, tuo blogiau organizmas ją virškino. Kenčiau dantis sukandusi, tikėjausi, jog įvyks lūžis ir „nušvis šviesa tunelio gale”. Bet galiausiai pasiekiau tokią būklę, kad akyse temo, ištisai pykino, gyventi nesinorėjo. Taigi, atsargiau su DIETŲ MADOM ir „atradimais”... Mes galime valgyti tai, ką proprotėviai, tėvai per amžius valgė. Tik nereikia gadinti sveikatos, be saiko ryjant svetimų žemių gėrybes, neišbalansuokime organizmo „mechanizmų” veiklos, versdami virškinti kitokiose žemėse auginto kitokios „konstrukcijos” maistui virškinti.

Anonimas

Anonimas portretas
o kam 2 valgomųjų šaukštų ispaniško šalavijo sėklų 4 valgomųjų šaukštų burnočių sėklų ?

Anonimas

Anonimas portretas
o kam 135 g saulėgrąžų sėklų , 90 g linų sėmenų , 65 g lazdynų riešutų arba migdolų ?

Urtė

Urtė  portretas
Klausinas: -o iš ko pagaminti avižiniai dribsniai.Ar tik ne iš avižû,o avižos , sumalus, ne miltai.?

Analfabetams

Analfabetams portretas
Koks dar gliutenas? Glytimas! neišsilavinę rašeivos bl.
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Orai
  • TV
    programa
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Galerijos

Daugiau straipsnių