Quantcast

Beno sumuštinis (originalus mėsainio receptas)

Anot Lietuvos gyvūnų globos draugijos pirmininko Beno Noreikio, jo šeimos verslas Čikagoje – greitojo maisto restoranas. "Per 35 jo gyvavimo metus nežinau, kiek šimtų tūkstančių mėsainių esame pagaminę. Jų paklausa buvo didžiulė.

Manau, kad jie patiks ir „Kauno dienos“ skaitytojams, nes dar nesu sutikes zmogaus nei JAV, nei Lietuvoje, kuris, paragavęs šio mėsainio, nesuvalgytų jo viso", – tvirtino Benas Noreikis.

Štai to skanaus mėsainio sudėtis (sudedamosios dalys vardijamos ta seka, kaip jos dedamos ant bandelės).
Ant perpus perpjautos bandelės tepama garstyčių, dedama griežinėliais supjaustytų svogūnų, marinuotų agurkų, keptas jautienos faršo paplotėlis, fermentinio sūrio griežinėlių ar drožlių, beriama druskos, pipirų.

Galima paskaninti kečupu, tačiau originaliame šio sumuštinio recepte jo nėra. Žinoma, neužmirškime viso to užvožti antrąja bandelės puse.

 

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: receptas@diena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių