Quantcast

Po Rusijos platybes – virtualiu traukiniu „Maskva–Vladivostokas“

„Google“ kviečia vartotojus virtualiai pakeliauti pačiu ilgiausiu geležinkeliu pasaulyje – traukiniu „Maskva–Vladivostokas“. Važiuodami Transsibiro magistrale pamatysime vieną didžiausių pasaulyje šalių – Rusiją.

Virtualus traukinys „Maskva–Vladivostokas“ - tai bendras „Google“ ir Rusijos geležinkelių projektas, rašo computerbild.lt.

Pusė žemyno, dvi pasaulio dalys, 12 apskričių ir 87 miestai. Štai koks yra maršrutas. Pro traukinio langus atsivers šios šalies vaizdai – daugiau nei 9000 km arba 150 valandų vaizdo srauto. Nepatiks „sėdėti“ ir žiūrėti, galima bet kada nusikelti į bet kurį maršruto tašką.

Specialus skaitiklis rodys atstumą iki pradinio ir paskutinio maršruto taško. Vertos dėmesio vietos pažymėtos žvaigždute meniu „Ką pamatyti?“.

Kad ilga kelionė neprailgtų, virtualaus traukinio keleiviai gali pasiimti rusų klasikų garso knygas (pavyzdžiui, klausytis Levo Tolstojaus „Karas ir taika“), įsijungti „radijo imtuvą“, kuris transliuoja rusų liaudies ir klasikinę muziką ir net „Russkoje radijo“. Jei muzikos nereikia, žiūrėkite pro traukinio langą klausydamiesi bėgių dundesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių