Quantcast

„Xiaomi Mi Band 3“ ir „Huawei Band A2“: kurią išmaniąją apyrankę rinktis?

  • Teksto dydis:

„Xiaomi Mi Band 3“ ir „Huawei Band A2“ – tai dvi labai populiarios panašios kainos išmaniosios apyrankės. Žmonės, kurie ieško išmaniosios apyrankės už maždaug 30 eurų siekiančią kainą, dažnai susiduria su dilema, kurį variantą rinktis. Varle.lt išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių specialistai parengė šių dviejų modelių palyginimą, kuris padės apsispręsti.

„Xiaomi Mi Band 3“: pažangios funkcijos kompaktiškoje formoje

„Xiaomi Mi Band 3“ labai greitai pakeitė savo pirmataką „Xiaomi Mi Band 2“ modelį, kurio pasauliniai pardavimai siekė milijonus vienetų. Naujoje „Xiaomi“ išmaniosios apyrankės versijoje atsirado keli labai svarbūs pakeitimai. Šis modelis turi 0,78 col. įstrižainės OLED ekraną, kuris pasižymi 128x80 px raiška. Lyginant su ankstesne versija, „Xiaomi Mi Band 3“ gali pasigirti geresniu ryškumu, todėl būnant lauke ir šviečiant ryškiai saulei kur kas lengviau įžiūrėti rodomą laiką. 

„Xiaomi Mi Band 3“ siūlo pagrindines kasdienio fizinio aktyvumo sekimo funkcijas. Išmanioji apyrankė matuoja įveiktų žingsnių skaičių bei atstumą. Visi duomenys labai patogiai atvaizduojami „Mi Fit“ programėlėje, kuri yra prieinama tiek „iOS“, tiek „Android“ išmaniesiems. Stiprioji „Xiaomi Mi Band 3“ pusė yra IP68 standarto atsparumas vandeniui. Tai reiškia, kad su šia apyranke galima panerti į net iki 50 m. gylį ir nebijoti dėl jos pažeidimų. Kitas „Xiaomi Mi Band 3“ privalumas yra 110 mAh talpos baterija. Šiek tiek didesniam ekranui reikia daugiau energijos, tačiau dviejų savaičių veikimas be įkrovimo būtinybės čia nėra jokia problema.

„Huawei Band A2“: elegantiškas dizainas ir didelis ekranas 

Išmanioji apyrankė „Huawei Band A2“ pasižymi kiek kitokiu dizainu nei jos „Xiaomi“ konkurentė. Visų pirma, šis modelis turi didesnę, 0.96 col. ekrano įstrižainę. Didesnis ekranas leidžia atvaizduoti daugiau informacijos. To dėka lengviau perskaityti gautą žinutę ar kitą pranešimą.

Fizinio aktyvumo mėgėjai be abejonės čia įvertins treniruočių sekimą realiuoju laiku. Jeigu treniruotė bus pernelyg intensyvios, išmanioji apyrankė pateiks atitinkamą pranešimą. „Huawei“ išmanioji apyrankė, panašiai kaip ir „Mi Band 3“ seka miego kokybę ir turi išmanaus žadintuvo funkciją, kuri pažadina švelnių vibracijų dėka. 

Varle.lt specialistai pažymi, kad „Huawei Band A2“ būdingas kiek prastesnis autonominio veikimo laikas. Tiesa, gamintojas nurodo, kad vienas įkrovimo ciklas turi užtikrinti iki 9 veikimo dienų, tačiau intensyvus naudojimas gali lemti greitesnį įkrovimo poreikį. Tačiau, Varle.lt specialistų manymu, vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad šie rezultatai išmaniųjų apyrankių fone ir taip yra gerokai labiau džiuginantys. Populiarūs išmanieji laikrodžiai ir apyrankės paprastai be įkrovimo būtinybės išgyvena apie 2–3 dienas.

Kurią išmaniąją apyrankę rinktis: „Xiaomi“ ar „Huawei“?

„Xiaomi Mi Band 3“ ir „Huawei Band A2“ yra praktiškai identiškos išmaniosios apyrankės. „Xiaomi“ modelio privalumai: ilgai veikianti baterija, elegantiškas dizainas ir daug funkcijų. Taip pat vertėtų pažymėti, kad „Xiaomi Mi Band 3“ modeliui galima atskirai įsigyti papildomų dirželių. „Huawei“ išmanioji apyrankė patiks tiems, kurie pirmenybę teikia kiek didesniam ekranui. „Huawei Band 2“ dėl savo stilingo dizaino puikiai dera tiek prie sportinės, tiek prie labiau elegantiškos aprangos. Nedidelis šio modelio trūkumas yra IP67 standarto atsparumas vandeniui.

Jeigu planuojate dažnai turėti išmaniąją apyrankę ant savo riešo būdami baseine ar duše, Varle.lt specialistai rekomenduoja rinktis „Xiaomi Mi Band 3“. Iš esmės šis modelis turi viską, ko galima tikėtis iš aktyvumą sekančios išmaniosios apyrankės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Iš daiktų, kurie man visiškai nereikalingi...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių