Quantcast

Visi „Facebook Messenger“ vartotojai galės ištrinti netyčia išsiųstas žinutes

  • Teksto dydis:

„Facebook Messenger“ nuo šiol leis visiems vartotojams ištrinti netyčia išsiųstą ar tiesiog nepageidaujamą žinutę, rašoma „Messenger“ pranešime, tačiau tokia funkcija veiks tik 10 minučių nuo žinutės parašymo.

Kaip teigiama pranešime, nuo šiol „Messenger“ veiks funkcija, leidžianti ištrinti žinutę. Vartotojai tiesiog turės pasirinkti norimą žinutę ir paspausti „Ištrinti visiems“ („Remove for Everyone“). Ištrintą žinutę pakeis tekstas, informuojantis visus pokalbio dalyvius, kad žinutė buvo ištrinta. Tačiau žinutes ištrinti bus galima tik per pirmąsias 10 minučių nuo parašymo, tikina „Messenger“ atstovai.

Pranešime taip pat teigiama, kad po 10 minučių žinutes bus galima ištrinti tik sau, o kiti pokalbio dalyviai jas vis tiek matys.

„Facebook“ tokią „Messenger“ funkciją pažadėjo po to, kai technologijų naujienų portalas „TechCrunch“ pernai balandį atskleidė, kad „Facebook“ vadovas Markas Zuckerbergas tokia funkcija mėgaujasi jau seniai. Tuo metu „Facebook“ tikino, kad M. Zuckerbergo žinutės buvo ištrintos dėl saugumo sumetimų.

„Po „Sony Pictures“ elektroninių laiškų nutekinimo 2014 m. mes ėmėmės priemonių apsaugoti mūsų vadovų žinutes“, - balandį pranešė „Facebook“.

Po „TechCrunch“ paskelbtos informacijos „Facebook“ tikino leisiantys visiems vartotojams ištrinti nepageidaujamas žinutes ir pažadėjo, kad M. Zuckerbergas nebesinaudos šia funkcija iki tol, kol ji nebus prieinama visiems „Messenger“ vartotojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Čia pačias paskutines žinutes o ka rašei prieš tai neleidžia taip trinti

Diana

Diana portretas
Viską ištrinti iš messengero
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių