Quantcast

Sukurti patobulinti „protingi" akiniai snieglentininkams ir slidininkams

  • Teksto dydis:

Kompanija „Recon Instruments" sukūrė naują, patobulintą „protingų" akinių modelį snieglentininkams ir slidininkams - „Snow2", kuriame integruotas ekranas, sinchronizuotas su Išmaniuoju telefonu, muzika ir kitais privalumais.

Prieš mėnesį paaiškėjo, kad kompanija " Intel" investavo solidžią pinigų sumą į kompaniją „Recon Instruments", kuri specializuojasi kuriant papildomos realybės akinius. Tikslas - konkuruoti su Google ir Samsung, kuriančioms nešiojamus elektronikos daiktus.

Neseniai „Recon Instruments" pristatė patobulintą akinių modelį, skirtą žiemos sporto ekstremalams - „Snow2".

Snieglentininkams ir slidininkams skirtas darbas - labiau ekranas nei akiniai, nes įrenginys turi itin daug funkcijų. Pavyzdžiui, nurodo judėjimo greitį, kampą, aukštį virš jūros lygio, trasą, nušliuožtą atstumą, tam tikrą etapo laiką.

Sinchronizacija su išmaniuoju telefonu padės matyti skambučius ir sms žinutes, kur yra draugai ir net  tos vietovės garsiausi bei svarbiausi objektai.  Be to, „Snow2" groja mėgiamiausią muziką, kol žmogus mėgaujasi adrenalino doze kalnuose.

Techninė charakteristika:

Integruoti davikliai: giroskopas, akselerometras, magnitometras, altimetras, barometras.

Procesorius: dviejų branduolių procesorius ARM Cortex-A9 su 1 GHz ir GPU jėgos VR SGX540.

Operatyvinė atmintis - 1Gb;  2 Gb - vidinė atmintis. 428x240 pikselių raiškos eksranas  (16x9), sukuriantis virtualų vaizdą pusantro metro atstumu. 

Be to, ekrane integruotas WiFi (a/b/g/n ), ), Bluetooth 4.0, GPS, microUSB. Įrenginys sveria 65 gramus.

Akumuliatorius - 1200 mAh, užtikrina šešių valandų nenutraukiamą darbą. Navigacija tarp skirtingų ekranų atliekama specialaus pultelio pagalba, kuris pritvirtinamas prie rankos ir sujungiamas su akiniais per Bluetooth sąsają.

„Snow2" kaina JAV rinkoje siekia apie 400 dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www

www portretas
jei nemoki slidineti nepades jokie akiniai tai yra firmu konkurencija ir paprasciausias biznis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių